Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Borçlar birikti, iş arıyorum. Kariyer.net cart curt siteleri aşındırdım cevap yok tabiki. Nerden bulunur iş? Acil bir şekilde para lazım, evden de çalışabilirim fark etmez. Çok uzun süreli, kariyer yapacağım bir iş de istemiyorum. Ne bileyim pazarlama müdürü olucam 5.000 tl altına çalışamam da demiyorum. Napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bende iş arıyorum ne olsa yaparım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Nerde oturuyorsun. İstanbul Avrupa yakasındaysan 549 TL 'ye agentlık yaparsan ulaş bana ÖM 'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 "Golden Virginia" said: Nerden bulunur iş? Bu soruya takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 oo hava atıyım hemen kariyer.net'ten 2 haftada 10 iş görüşmesine çağrıldım 3 tanesine gidemedim 2 tanesine gitmek istemedim kalanlardan gittiğim 5 tanesinin 2 tanesindende iş teklifi aldım ehe. i love u kariyernet bu arada çoğu çağıran yer aylar önce başvurduğum yerlerdi, hatta 2 iş teklifi aldığım yerler başvurmadığım yerler cv search ile bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abim kimsin nesin yaşın kaç eğitimin nedir ? MERHABA PARA LAZIM İŞ LAZIM NERDE VAR. diye bir bok bulamazsın sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ne bileyim paticikten birinin iş teklifi yapacağını düşünmediğimden kendimle ilgili bilgi vermedim. Vereyim, işletme öğrencisiyim. ileri seviyede ingilizcem var, anadolu yakasındayım. bilgisayar kullanırım. başlangıç seviyesinde ispanyolcam var. okulla alakam sınav haftalarıyla sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ortalama bi üniversite öğrencisisin yani. istiklalde yürürken kazara omzumuza çarpan 10 kişiden 9 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi işte calısanların 10 da 9 u senın bu ortalama ogrencı tanımına uyamıyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya şaka yaptık abi. ciddiye almayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 çok boş konuşuyorsun lakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 özürdilerim:(umarım:(işbulursun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sipeyskeyk said: MERHABA PARA LAZIM İŞ LAZIM NERDE VAR. diye bir bok bulamazsın sorry. sigarasızlık vurmuş adama fdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,4422921 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar