Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para kazanmanın en iyi yolu?

noil

Öne çıkan mesajlar

ne kadar azimle yaptığına bağlı. 1 saatte 1 milyonu buldurabilirsin. belki geçebilirsin bile, o kadar zorlamadım.

solo gruba giriyorsun. improved job market spesyalli bir şehre gidip 32k'lık janta-mokk missionlari alıyorsun. mission yerine varır varmaz totem dibinde araçtan inip etraftaki npclere aldırmadan totemi indirip aracına atlayıp diğer missiona yollanıyorsun. her turda 62-64k yaparsın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

tabi buffli ve armorlu ol ki başın derde girmesin. ayrıca lairi çabuk yıkmak için saglam vuran bir vuruşun olacak kadar silahında ilerlemiş olmalısın ki lair başında 15 dk oyalanmayasın.
edit: söylemeyi unuttuk, gezegen dantooine.
[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004

[Bu mesaj Sufi tarafından 10 Temmuz 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

artık çok fazla bug kalmadı. ayrıca sufinin deiklerin dikkat ettiysen etraftaki jantalrala ugrasma diyo. yani direk laire dalacaksın. ayrıca missleri aynı yönde ve 1.5 km den fazla uzaklıklarda almamanda önemli. buda zaman kaybettirir. tkm ile full unarmedhit III ile lair e dalacaksın.

bug hala oluyo diyosan şunu dene. lair e daldıktan sonra kameryaı "first person" a getir ve laire arkanı dön. belki saçma gelicek ama eski çok buglı zamanlarda nerdeyse 6-7 saat hiç bug olmadan avlanıyodum[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

Size bir sır , server up da hemen yavindeki woolamander temple'a gidin orda temple'a girdikten sonra en sola gidin orda 2 tane woolamander harrower spawni var. Kesin onlari içinden çogunlukla woolamander harrower bone çıkıyor. O bonelar 500k-1mil'e gidiyor (RIS Armor parçası). Ben hergün her serverupda 15 dk oyuna girip onu alıp çıkıyordum. Oyle oyle haftada 5mil yapiyodum rahat. Hemde oyuna sadece 15 dk girerek gunde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...