ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sabit bir harddiskteki dosyaları taşınabilir harddiske aktaracak bir yer var mıdır? Ya da sabit bir harddiski laptopa bağlayabilmenin herhangi bir yolu var mıdır? Durum şu: Masaüstü bilgisayarım naneyi yemiş durumda; harddiskindeki bilgilere erişmem lazım, harddiski söktüm ama oradan bilgileri nasıl aktarayım bilemiyorum. Çevremde de masaüstü bilgisayarı olan insan yok desem yeridir, nasıl halledilebilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hard diskler için usb çıkışlı kutular var onlardan alıp halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ne diye geçiyor abi onların adı, bi bakınayım sitelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hdd kutusu diye geçiyor http://www.hepsiburada.com/bross-bt3506isu-3.5-hdd-kutusu-sataide-harddisk-kutusu/productDetails.aspx?categoryid=813&productid=bd84704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 oh danke şön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://www.samsung.com/us/consumer/office/hard-disk-drives/spinpoint-p-series/SP2504C/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec bu var şimdi bende harddisk olarak 1-) 2.5inçlik bir hdd kutusu alsam oluyor mu ki, yoksa illa 3.5 inç mi almak gerekir? 3-) Marka fark eder mi böyle bir durumda? Alacağım hdd kutusunu sadece dosyaları 1, en fazla birkaç defalığına transfer etmek için kullanacağım; onun dışında yanımda taşımayacağım. 2-) Bu hdd kutuları prizden mi elektrik alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hard diskin 3.5" ise ona uygun olanı alman lazım yoksa içine sığmaz hehehe. usb den elektrik alıyor.marka önemli değil. kullanmıştım bi arkadaşımdan alıp.sorunsuz iş görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben docking station aldım, bayağı rahat oluyor herşey. Her eve 1 tane lazım =P Docking station Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 docking station iyiymiş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Darksun said: Ben docking station aldım, bayağı rahat oluyor herşey. Her eve 1 tane lazım =P Docking station bundan bende de var. acayip tavsiye ediyorum. e-sata li bi de, normal hdd hizinda transfer yapabiliyorsun. hem 2.5 hem 3.5 luk diskleri destekliyor ayrica usb baglantisi da var. kalite kallavi, fiyat cuzi. sapina kadar derby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/3-5-quot-SATA-LCD-Ekranli-8cm-Fanli-USB-Harddisk-Ku_W0QQidZZ20260244#aciklama bunu alıcam ben bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar