mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben her ders hocaya küfrediyorum duyucagı şekilde hiç de bişey olmuyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahahaha dilekçe süpermiş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Black-ice said: bilmiyorum özel okulda paraya kıyamazlar belki. işte bu yüzden uzaklıştırmayı yazın vermişler. başka bir şeyler de verebilirler para için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Black-ice said: tabi bunda hocanın o zamanlar ki kız arkadaşımdan 1 yaş büyük olması <=> benden 2 yaş büyük bir kızla çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bende ankaradaykene minibüse binip "orijinden geçer mi?" diye sormuştum.. adam böle bi baktı, durdu.. gözleri dolu dolu olduu.. http://img527.imageshack.us/img527/7185/cevabveremedi9mf7.jpg yok lan, anlamadı, durdu baktı.. geçmez dedi.. biz hepimiz honolulu çocuuuğduk karikatürü koyun bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dasaaa said: bende ankaradaykene minibüse binip "orijinden geçer mi?" diye sormuştum.. ahahah ciddi mi lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 o da yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahahaha mersin de de Paris diye bi durak var minibüscüler de kürt orda. Bi kadın durdurdu paristen geçer mi diye sordu. Minibüscü abla biz romadan dönüyoruz dedi. doğu şivesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 siz diye hitap etmen de hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya bu ağlayarak çıkan hocaları geri sokmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar