EomerMcEwan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Dcourt forumlarında okumuştum ilk olarak.. Sarayda 100k verip mekan satın alıyoduk şansımız varsa o mekan prim yapıyodu bizde paramızı faiziyle geri alıyoruk... Sitede ayrıca diyoduki kazançvar kayıp yok mekan prim yapmazsa 100k mızı geri alıyoduk dimi :) Kayıp yok deniyodu :( ama bana ertesi gün bir mektup geldi ve mektupda şöle yazıyodu: Sevgili yatırımcı 100k nızı verdiğiniz arkadaşı yolda Goblinler soydu kaybınız için üzgünüz.... Yani 100k gitti :( Sorarım size hani kayıp Yoktu?? Yoksa ben şans sız bir devemiyim??(kutup ayısı olayı...)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yoo?kayip var tabi,yanli$ yazmi$lar sanirim forumlara hatta o yuzden cok para kaybettim 8)[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 offf,çok geçmiş olsun,bende ucundan kacından 100k biriktirip kaybedince kötü olmuştum,geçer geçer.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 kayıp oluyo ama genelde kazanırsın[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar