DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 winxp kullanıyorum. 1.03 patchini kurdum, falan oynuyorum. bazen oyuna girerken, bazen karakter yaratma ekranında, bazen oyun içinde ama 5 dakika içerisinde mutlaka çöküyor oyun ya 3 saniye ya 30 saniye ya 1 buçuk dakika sonra. denemediğim şey kalmadı hatta win7 crash fix diye bi dll dosyası varmış onu bile indirdim fayda etmedi. kıl oldum oynamam lazım lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sesi de kapattım hala atıyor. ulan;! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Hata mesajı falan var mı, yoksa direk kapanıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aynısı bende de oldu. bilmiyorum nedendir. KOTOR 1 ve 2 de de aynı sorunu yaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hata mesajı yok direk atıyor oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 'satın aldığın' bozuk olabilir. baştan 'satın al' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Her yerde "eski ekran kartı driver'larından birine döndüm düzeldi" muhabbeti geçmiş de, sorun oyunda sonuçta. Tek bi oyun için eski driverlara dönülür mü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 eski driver mı? öeh driver yüklenir problem değil de sorun o sürümü bulmakta. 2003 bi sürüm yüklemeyi deniyim madem bi ara. yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Vingthor said: 'satın aldığın' bozuk olabilir. baştan 'satın al'aga zamanında almıştık zaten. bi oyunu iki kere almak koyar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar