wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Selam ARkadaşlar Ben iki tane evetns kullanmka istiyorum mesela Spear hem para darbeyi hem de attan dusurmeyi eklicem ama olmuyo.Yaptigim olay su On=Equip src.events +e_spear On=Unequip src.events -e_spear endif On=Equip src.events +e_halberd On=Unequip src.event -e_halberd Endif Böyle yaziyorum.Equipe Spear Unequip Spear Diye hata veriyo consolede nasil olcak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Şöle yapsana. ON=@EQUIP src.events +e_spear src.events +e_halberd ON=@UNEQUIP src.events -e_spear src.events -e_halberd olması lzm.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 evet lyn in dediği gibi yaparsan sorun kalmaz.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tşk Ederim Arkadaşlar denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar