kralweb Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 arklar serverlarda bakıyorum da archer ların kullandıkları yaylar bol miktarda. benim anlamadığım bir kaç nokta var. sayamm.. 2 çeşit ok sistemi var. mavi ve kırmızı hangisi daha etkili? arklar kırmızı bi bov var ama el yapımı oluo. ya o silah +lı yaylardan daha iyi sanki dorumu? bir gm archer için en iyi silah hangisi?[signature][hline]K9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 he?[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şimdi servera göre değişir :) kırmızı bow dediği şeyin adı ne öncelikle kesin elven bow dur ya neyse :) . Serverın developerı nasıl ayarladıysa öledir ona sorman daha mantıklı ancak gene olara mavi okları kullanan ( crossbowlar ) yaylar daha iyi vurur ama yavaştır . kırmızı okları kullananlar ( bowlar ) daha kötü vurur ama hızlıdır . Gerisi ve buda Developerın insafına kalır o ne yaptıysa öledir :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kırmızı bov dediğin elven oluyor herhalde :) evet evet elven... damage olarak tabikide vanq bow daha iyidir ama hız olarak elven ..[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bence o ok ları söylüyor bowları değil .. biri mavi biri kırmızı .. biri crosbow bolt diğeri normal bow bolt heh[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 gm archer için en baba silah +15 heavy crosbow özellikle gm archer tct +12 de kabulum ama attan düşürme warsa attanda düşürür 2 vuruşta öldürür[signature][hline]Msn = [email protected] Icq Yok Calışmıyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: kralweb, 09 Temmuz 2004 23:21 tarihinde demiş ki: arklar serverlarda bakıyorum da archer ların kullandıkları yaylar bol miktarda. benim anlamadığım bir kaç nokta var. sayamm.. 2 çeşit ok sistemi var. mavi ve kırmızı hangisi daha etkili? arklar kırmızı bi bov var ama el yapımı oluo. ya o silah +lı yaylardan daha iyi sanki dorumu? bir gm archer için en iyi silah hangisi? kardeş bu hangi server mavi bow kırmızı bow ? söyle bakalım[signature][hline]Msn = [email protected] Icq Yok Calışmıyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: HerenIstiaron, 09 Temmuz 2004 23:57 tarihinde demiş ki: bence o ok ları söylüyor bowları değil .. biri mavi biri kırmızı .. biri crosbow bolt diğeri normal bow bolt heh eğer dediğin gibiyse abi bu adam oynamayı bilmiyo :)[signature][hline] /--------------- - UltimaTR Sitesi]Tıklada Gor Ebeninkini[/url] -------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 SElam millet ilk önce söle sölicem kırmızı bow ( Elven) El yapimi Archerlar gellikle bunu kullanirlar serverdan server a damageleri verdikleri hasarlar değişir.Gelelim +lı lara +lı larda ise onlarda aynidir meselela serverdan server degisiyor ama cogunluk kullanilan elven bow`dur ( Kirmizi Bow :P ) Benim Düşüncem Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar