Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

archer dan anlayanlar okusun lütfen

kralweb

Öne çıkan mesajlar

arklar serverlarda bakıyorum da archer ların kullandıkları yaylar bol miktarda. benim anlamadığım bir kaç nokta var. sayamm..
2 çeşit ok sistemi var. mavi ve kırmızı hangisi daha etkili?
arklar kırmızı bi bov var ama el yapımı oluo. ya o silah +lı yaylardan daha iyi sanki dorumu?
bir gm archer için en iyi silah hangisi?[signature][hline]K9
Sosyal ağlarda paylaş

he?[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi servera göre değişir :) kırmızı bow dediği şeyin adı ne öncelikle kesin elven bow dur ya neyse :) . Serverın developerı nasıl ayarladıysa öledir ona sorman daha mantıklı ancak gene olara mavi okları kullanan ( crossbowlar ) yaylar daha iyi vurur ama yavaştır . kırmızı okları kullananlar ( bowlar ) daha kötü vurur ama hızlıdır . Gerisi ve buda Developerın insafına kalır o ne yaptıysa öledir :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı bov dediğin elven oluyor herhalde :) evet evet elven... damage olarak tabikide vanq bow daha iyidir ama hız olarak elven ..[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kralweb, 09 Temmuz 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
arklar serverlarda bakıyorum da archer ların kullandıkları yaylar bol miktarda. benim anlamadığım bir kaç nokta var. sayamm..
2 çeşit ok sistemi var. mavi ve kırmızı hangisi daha etkili?
arklar kırmızı bi bov var ama el yapımı oluo. ya o silah +lı yaylardan daha iyi sanki dorumu?
bir gm archer için en iyi silah hangisi?

kardeş bu hangi server mavi bow kırmızı bow ? söyle bakalım[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq Yok Calışmıyo !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 09 Temmuz 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
bence o ok ları söylüyor bowları değil .. biri mavi biri kırmızı .. biri crosbow bolt diğeri normal bow bolt heh

eğer dediğin gibiyse abi bu adam oynamayı bilmiyo :)[signature][hline] /---------------
- UltimaTR Sitesi]Tıklada Gor Ebeninkini[/url]
--------------
Sosyal ağlarda paylaş

SElam millet ilk önce söle sölicem kırmızı bow ( Elven) El yapimi Archerlar gellikle bunu kullanirlar serverdan server a damageleri verdikleri hasarlar değişir.Gelelim +lı lara +lı larda ise onlarda aynidir meselela serverdan server degisiyor ama cogunluk kullanilan elven bow`dur ( Kirmizi Bow :P ) Benim Düşüncem Bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...