BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Theridone said: BabacumMostors said: dostum 200 lira verdiysen gidip degistirseydin ya.. gidip atma parani sokaga yahu. Az mi.. ayrica cakma ayakkap alacagina tutucan kendini biraz, biriktiricen parani gidip alican orcinalini. + olarak; bak sen bir BonePart iki, ayaklarinizla yaziyosunuz gozumden kacmiyo degil. ya ben çok sevdim gitdim zaten o yerler şidmilerde nasır olmaya başladı sorun olmaz üstelik inanıyorum ki sahtesi olsa aynı ayakkabının malzemesinin dandikliği yüzünden o yerler yara yapmazdı ehe meşin deri yerine pofuduk kumaş koyarlardı kesin üstelik bonepartda ben de ayağımızla yazmıyoruz klavyeyi masaya vuruyoruz şansınıza hangi harfler gelirse.. ben bazenf aceroll yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bit pazarından aldık biz 20liraya bunlardan 1 ay giydim attım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya adamın puanı filan yüksek baya ama ayakkabı gerçek degil yani çok acı bir şekilde.ürüne onay vermeyip sorunumu bildirdim direk gittigidiyor'a mesaj atarak. ki zaten hemen al ile satış yaptıgı için 3 günlük süre geçerli degilmiş.para transferi durduruldu diyor,anlamadım. herife mesaj attım.cevap verir mi bilmiyorum. kazıklandım böhüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 korkma ya geri iade ediyorsun, aynen senin yaptığın $ekilde. bende bi ceket alarak o hataya dü$mü$tüm, geri iade etmi$tim. tek sorun kargo parası olmu$tu. o da ders oldu (:P) 4-5 güne iade ederler parayı karta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 postun basinda ve ortasinda 'aha lan baba-cum typo yapmamis' dedim. sonunda yine kendimden gectim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi ayakkabıyı gidip alıcaksın deniceksin ya internetten ayakkabı mı alınır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 alınır :) . ayakkabıyı mağazada deneyip; yurtdı$ından getirtebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 buradan ilke arkadaşımıza sesleniyorum. "LAN OGLUM BU GARİBAN İÇİN GİT Bİ NIKE MAGZASINA AL ŞU AYAKKABIYI KARGOLA,YAZDAN BERİ KANSER OLDUM BULCAM DİYE.BAŞIMA NE İŞLER GELDİ =( " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 söyleseydin ben getirttirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sen getirtmezdin bence.. giderdin bu ürünü çekilişle kura ile veren bir yere kayıt yaptırırdın ve çıkardı eheh yalansa yalan de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 E bana söyleseydin yollardım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 söyleseydin göndermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abi bi kız bunu gıyermı ya ınsan ınsana yapmaz bu zulmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya bana söylemene bile yok yolladım demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 of 80'lerin metalcı ayakkabısı. paçayıda bunun içine sokuyolar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar