Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranızda nike dunk sahibi olanlar buraya baksın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:

BabacumMostors said:

dostum 200 lira verdiysen gidip degistirseydin ya.. gidip atma parani sokaga yahu. Az mi..

ayrica cakma ayakkap alacagina tutucan kendini biraz, biriktiricen parani gidip alican orcinalini.

+ olarak; bak sen bir BonePart iki, ayaklarinizla yaziyosunuz gozumden kacmiyo degil.

ya ben çok sevdim gitdim zaten o yerler şidmilerde nasır olmaya başladı sorun olmaz üstelik inanıyorum ki sahtesi olsa aynı ayakkabının malzemesinin dandikliği yüzünden o yerler yara yapmazdı ehe meşin deri yerine pofuduk kumaş koyarlardı kesin

üstelik bonepartda ben de ayağımızla yazmıyoruz klavyeyi masaya vuruyoruz şansınıza hangi harfler gelirse.. ben bazenf aceroll yapıyorum
Mesaj tarihi:
ya adamın puanı filan yüksek baya ama ayakkabı gerçek degil yani çok acı bir şekilde.ürüne onay vermeyip sorunumu bildirdim direk gittigidiyor'a mesaj atarak.
ki zaten hemen al ile satış yaptıgı için 3 günlük süre geçerli degilmiş.para transferi durduruldu diyor,anlamadım.
herife mesaj attım.cevap verir mi bilmiyorum.
kazıklandım böhüh.
Mesaj tarihi:
korkma ya geri iade ediyorsun, aynen senin yaptığın $ekilde.
bende bi ceket alarak o hataya dü$mü$tüm, geri iade etmi$tim. tek sorun kargo parası olmu$tu. o da ders oldu (:P)

4-5 güne iade ederler parayı karta
Mesaj tarihi:
buradan ilke arkadaşımıza sesleniyorum.

"LAN OGLUM BU GARİBAN İÇİN GİT Bİ NIKE MAGZASINA AL ŞU AYAKKABIYI KARGOLA,YAZDAN BERİ KANSER OLDUM BULCAM DİYE.BAŞIMA NE İŞLER GELDİ =( "
  • Yeni Oluştur...