Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cahilim lan party de hangi oyunlar dönüo tşkkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bansheee said: Kaede said: benim finaller de tam o zaman başlıyor şubat tatili olsun bari yaa sanki bütün paticik ahalisi sabah akşam ders çalışan 3.5 gpa li adamlarmış gibi yok o sınav bu sınav.İllaki 40 kişi arasından çıkacak birilerinin sınavı. Hafta içi yutun konuları ha bu lafta bombaymış tamam oldu 550km araba kullanır gelirim lan party ye gelirim sonra bi okadar daha kullanıp sınava girerim. büyük ihtimal de 2 tane sınav kaçırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Gençler sakin !!! :D Benim sınavlarım 14ünde bitiyor ayıptır söylemesi ondan sonra gelirim herhangi bir gün ama uludağya gidicem o yüzden adam gibi bir tarih olsun. Tam bir karar verin adeks istiyorsanız konuşıyım bende öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kaede said: bansheee said: Kaede said: benim finaller de tam o zaman başlıyor şubat tatili olsun bari yaa sanki bütün paticik ahalisi sabah akşam ders çalışan 3.5 gpa li adamlarmış gibi yok o sınav bu sınav.İllaki 40 kişi arasından çıkacak birilerinin sınavı. Hafta içi yutun konuları ha bu lafta bombaymış tamam oldu 550km araba kullanır gelirim lan party ye gelirim sonra bi okadar daha kullanıp sınava girerim. büyük ihtimal de 2 tane sınav kaçırırım offf 550 km nerde okuyodun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bulgaristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Hello Kitty Island. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hapisten kablo çekersin adekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 pis berk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2010'un ilk lan partysi go go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ee nerde finaller bitti biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 CthuLhu said: şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 temmuzda yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şubat 5 sonrası her türlü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şubat iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Şubat 5'ten sonraki ilk cuma/cumartesi diyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Güzel tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lanlı lunlu party olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nicely done job lan party istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Şubat 5 yaklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 adeksle konuşun yavrularım, isim listesi çıksın bi de. yeni başlık açmayalım şu an; bu mesajımın altına yazın işte gelecek misiniz gelmeyecek misiniz 5 şubata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yargılar verilcek bide spark sende gelde fenrisin kitapları elden veriyim uğraştırma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ayrıca 5 değil 6 sı olsun imo cumarteside çalışanlar oluyor sabahlayıp direk işe gidemeyebilirler ie axedice bide benim 5inde son sınav zaten gelemem direk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ABİ 5 ŞUBAT NE YAAAAAAA OF bütün tatil yapmadınız benim ders seçimleri başlıyor 1 inde de hırvatistan'a gidicem işe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 6'sı olsun madem, hindu paladinsiz lan parti olmaz olsun. Bir raid çakarmıyız gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar