SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 olan 3 ay ceza almışım, niye ki çok merak ettim derbi sonrası bana da mı patladı ki, de bişey de şaapamadım da hoş pek de girmiyorum futbola kewell konusuna yazacaktım farkettim şeyi merak ettim neyden aldım ki valla hatırlamıyorum, yazıyor mu biyerde bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 pm at moda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 29 undan almışım, derbi sonrası mı bu hatırlamadım asdfghb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hangi takımlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 galatasaraylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bölümde yazdım, sen modlara sor onlar söyler hatırlıyorlarsa. Buraya futbol modları bakıyor mu belli bile değil ki. Benim zaten ilgim alakam yok, artı olarak futbola kıl oluyor olmamı zaten geçtim. Neyse yeri bura olmadığından mütevellit, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar