Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 orji win7 home premium var, format atıp 7 ultimate tr kurmak istiyorum. sitesine girdim, driver indirmek için. ancak çok garip göründü bana.. ör: driver sayfası şu: acer aspire 5739g win 7 home premium drivers velhasıl sayfada bazı driverlar 2 ayrı marka olarak verilmiş. ben de everest kurdum, ordan modele bakıp bakıp indiriyorum. ama aklıma girdi, ya ilk yükleyenler sallama bi şekilde yanlış driver yüklemişl ise. yani benim wifi driverım makinada intel 5100 ang olarak görünüyo. peki gerçekte ya atheros ise bu alet? işte bunu nasıl anlarım, everest bunu da gösterebilirmi bana? bir de makinayı aldıımda zilyarlarca program driver kurdulardı. bunun satfasında 5-6 tane driver var. camera chipset CIR driver (bu nedir bilmiyorum) VGA Lan Modem SATA (lazımmı??) wireless bunlar yeterlimi şimdi? hani soundcard? hani mouse pad driver? ben annamadım bu işi. biraz yardım edebilirmisiniz acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ses için ise everest şöle bişiy gösteriyo sistemde. şimdi hangisi peki? ikisi de sistemde kurulu görünüyo ama farkları nedir? : -- ayrıca win7 home premium64 ile win7 ultimate64 driverları tamamen aynı görünüyo.. fark olmaması normalmi acebaĞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bak şimdi. acer driver sayfasında benimki yani 5739G için driverlar eksik ancak 5739 olan (yani G si olmayan versiyon için driverlar ful). vatan bilgisayarı aradım, acer müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. acer müşteri hizmetlerini aradım, 2 defa 16-17 dk bekledim kimse açmadı.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Piriform (ccleaner ı yapan elemanlar) Speccy diye bir program cıkardılar. Everest gibi. bunlada bak istersen. bide win7 zaten driverları otomatik bulup kuruyor diye biliorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 vallamakinayı aldıktan sonra alete ne bağladıysam 10dk içinde olan tüm driverlarını netten çekti kurdu. ancak ses kartıdır bluetoothtur falan buınlar elimde olmalı ne olursa olsun. düşün ki format attım. lan ve wireless drivelerı kuramadım.. ya da kurdum düzgün çalışmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 evet onları da direk kuruyo diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 e zaten bundan sonra hep win7 kurarız. Speccy yi dene bulur herbişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar