deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Babam ve baba tarafım olduğu gibi galatasaraylı, 6 kardeşler sadece eniştem fenerbahçeli. Çok uğraştı zamanında bizi fenerli yapmak için, bi kuzenime para verip fenerli yaptıydı, sonra Hagi'li efsane dönemde kuzen daha fazla parayı geri verip gs'ye dönmüştü tekrar. Bütün sülalenin tek bir takımı tutması inanılmaz keyifli. Büyük maçları toplanıp seyrederiz genelde, evde tribün atmosferi oluşur. Bayramlarda falan toplanınca da eniştemle dalga geçeriz, o da "fener bana para mı kazandırıyor banane" der, aradan zaman geçer fener galatasarayı yener sonra telefon açar herkese "nasıl gömdük ama" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 stadın yanında büyüdüm, ve fenerbahçeli oldum. babam da öylesine fenerbahçeliydi, benim fenerbahçe aşkımdan dolayı daha koyu fenerbahçeli olup maç izlemeye bile başladı. sonradan annem ve ablam da fenerbahçeli olmuşlar zorumla. nasıl cırlıyorsam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Çok küçükken kim kazanırsa onu tuttuğum bir dönem hatırlıyorum ahaha. Sonra dedem sayesinde Beşiktaş dönemi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar