Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 istanbul yada bodrumda yada yada internette ozellikle burun mandali gibin [hani burna takiyon su kacmasin diye] bide kulak tipaci kulaa sokulur ya bole [$u dandik pamuk + balmumu olayini demiyorum] ikisininde kalitelilerinden bilen varmi nerde satilir burundaki rahatsizliktan adam gibi yuzemez oldum zirt pirt su kaciyo [gelipte ee sende yuzerken burnundan hava ver demeyin] dip not : sam sana hak veriyorum 2 gundur bodrumdayim baglanti hizim 16k nin uzerine cikamadi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yüzerken burnundan nefes alma :) Yazmasam çatlardım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 *! yazmaz çatlar * yok googleda söle bir aratttımda satış yapan site gözükmüyor gibi bide buraya bak belki satan birileri vardır[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Istediklerin Speedo satan tum spor magazalarinda var bodrumda. Ben sahsen bone,burun mandali,gozluk fln hepsini speedo kullaniyorum gayet rahat ve kaliteli... Tabi arenada gayet kaliteli bir markadir, onlarada bakabilirsin. Bodrumda marinada vardi bi kac magaza, oralara bi bak istersen[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 marina dedigin yeni acilan dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Marina dan kastım bodrum merkez, liman tarafındakı dükkanlar... Cadde uzerinde vardı bi kac yer ama tam hatırlamıyorum. Biraz dolansan kesin gorursun ama...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Genellikle kulak tıkaçlarını eczanelerde bulabilirsin. Orta kulak iltahabı geçirdiğim zaman eczaneden almıştım. Silikon oluyorlar, kaliteliler yani. Yanlız bunları kullanmak su kaçmasından çok daha rahatsızlık vericidir söyliyeyim. Çoğu insan tıbbi nedenlerden dolayı kullanır bunları yani.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 biliyorum bende cok kullandim zamaninda ama beni etkilemiyo gecen sene cok kotu bir orta kulak iltahabi gecirdigim icin zorunlu kullanmi$tim oyle boyle degildi burun mandalida burnumun bi deliginin digerinden daha buyuk olmasi [estetiksel bi$ey yok ortasindaki kemik gibi ayrac daha sola yatkin yani sol delik ufak sag delik buyuk ama gorunurde fark yok] bugun yada yarin bakacam marinaya sagol kharon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar