Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ gözüm

nameless

Öne çıkan mesajlar

şu anda bile ağrıyor bide başımı da ağrıtıyor en iyisi yarın doktora gitmek

bakın hepinize ibret oliyim de bilgisayarın başında yüz saat kalmayın emi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
nameless13 demiş ki:
taklitlerimden sakının
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 10 Temmuz 2004 02:30 tarihinde demiş ki:
teşekkürler yarın o zaman ilk bir eczaneye uğrayayım sonra olmazsa doktora giderim

Sırası yanlış oldu. Önce doktora gidilir, sonra eczacıdan ilaç alınır. Eczacılar tıp eğitimi almıyorlar.

Muhtemelen konjuktivit (gözünün iltahabı) olmuşsundur ama nedeni herşey olabilir. Mikrobikte olabilir, allerjikte olabilir, bir başa şeyde olabilir. Gözünün gayet hassas bir organ olduğunu hatırlatırım, doktora gitmeyi ihmal etme.

Bone'u daha önce de kınamıştım, tekrar kınıyorım: Kınnn. Eczacı kepini yakında takıcam başına.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı banada oluyo arada özellikle ders ve bilgisayarla geçen gecelerde..
burnumla gözüm arasındaki bölüm biraz kanlanıyo ama ağrı falan yapmıyodu birde gözüm biraz kısılıyodu annem kavga falan mı ediyosun oğlum diyodu hatta :P

sakata gelmeyelim vallaha..
(hipermetropumdur bu arada)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

hehe kesinlikle doktora git, bana verdiği ilaç biraz yakıyo ama manyak rahatlattı hatta yıllardan beri kanlıymış gözlerim, şindi çok beyaz geliyolar[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

O havada uçan tanecikler kornea'nın gözde oluşturduğu gölgesiymiş yani göz doktorum öyle demişti...
Ben de 5-6 yıldır gözlük kullanıyorum sadece miyopum ama bilgisayarın fazla etkilediğini düşünmüyorum daha çok ırsi bence...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 10 Temmuz 2004 05:02 tarihinde demiş ki:
O havada uçan tanecikler kornea'nın gözde oluşturduğu gölgesiymiş yani göz doktorum öyle demişti...

sakat bişi mi peki baya var çünkü onlarla yaşamaya alıştım gerçi artık ama.. :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...