nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sabahladığım günden beri sağ gözüm kan içine ve arada bir ağrıyor ne yapmalıyım geçermi yoksam doktora mı gidiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Doktora git.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şu anda bile ağrıyor bide başımı da ağrıtıyor en iyisi yarın doktora gitmek bakın hepinize ibret oliyim de bilgisayarın başında yüz saat kalmayın emi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 teşekkürler yarın o zaman ilk bir eczaneye uğrayayım sonra olmazsa doktora giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bak ben evde limon döküyom sende dene ahaha. Nameless:Tamam ozaman yarın önce manava sonra eczaneye sonra doktora giderim.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: kiddo, 10 Temmuz 2004 03:09 tarihinde demiş ki: Bak ben evde limon döküyom sende dene ahaha. Nameless:Tamam ozaman yarın önce manava sonra eczaneye sonra doktora giderim. eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 uyu geçer bence :D yani bi gece sabahlamaktan kimseye bişi olmaz.. di mi??! :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 teşekkürler yardımlarınız için ben susiyim artık çünkü çok saçmalamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yoo normal bişi yani öle saçmalıyorum falan diye düşünme.. :) ciddi söylüyorum uyu, dinlen düzelir..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: nameless13, 10 Temmuz 2004 02:30 tarihinde demiş ki: teşekkürler yarın o zaman ilk bir eczaneye uğrayayım sonra olmazsa doktora giderim Sırası yanlış oldu. Önce doktora gidilir, sonra eczacıdan ilaç alınır. Eczacılar tıp eğitimi almıyorlar. Muhtemelen konjuktivit (gözünün iltahabı) olmuşsundur ama nedeni herşey olabilir. Mikrobikte olabilir, allerjikte olabilir, bir başa şeyde olabilir. Gözünün gayet hassas bir organ olduğunu hatırlatırım, doktora gitmeyi ihmal etme. Bone'u daha önce de kınamıştım, tekrar kınıyorım: Kınnn. Eczacı kepini yakında takıcam başına.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 tamam o zaman yarın (yani sabah) ilk işim bir doktora gitmak olucak[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 aynısı banada oluyo arada özellikle ders ve bilgisayarla geçen gecelerde.. burnumla gözüm arasındaki bölüm biraz kanlanıyo ama ağrı falan yapmıyodu birde gözüm biraz kısılıyodu annem kavga falan mı ediyosun oğlum diyodu hatta :P sakata gelmeyelim vallaha.. (hipermetropumdur bu arada)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 çok yüksek göz tansiyonundan körlük bile doğabiliyormuş diye hatırlıyorum? aman dikkat...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hehe kesinlikle doktora git, bana verdiği ilaç biraz yakıyo ama manyak rahatlattı hatta yıllardan beri kanlıymış gözlerim, şindi çok beyaz geliyolar[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 birde göz tansiyonum var heralde, şu havada uçan siyah taneciklerle arkadaş oldum, derslerde sıkılınca onları oynatırdım duvarların üstünde eskiden :P sanırım doktora gitmem lazım tabi.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 O havada uçan tanecikler kornea'nın gözde oluşturduğu gölgesiymiş yani göz doktorum öyle demişti... Ben de 5-6 yıldır gözlük kullanıyorum sadece miyopum ama bilgisayarın fazla etkilediğini düşünmüyorum daha çok ırsi bence...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Cd-, 10 Temmuz 2004 05:02 tarihinde demiş ki: O havada uçan tanecikler kornea'nın gözde oluşturduğu gölgesiymiş yani göz doktorum öyle demişti... sakat bişi mi peki baya var çünkü onlarla yaşamaya alıştım gerçi artık ama.. :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar