Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Önce sistemimi yazayım Amd Xp+1800 1.6ghz, 512 ram, 128mb gforce4 ti4200, creative audigy platinum, anakart asus (modelini unuttum), ve 40gb hdd.. Şimdi ben gerçekten iyi bi oyun bilgisayarı için (iyiden kastım farcry sonuna kadar açınca yağ gibi çalıştıran, hl2 oynanabilecek vs..) bu sistemi upgrade mi edeyim yoksa baştan yeni bi sistem alayım? edersem yada alırsam hangi parçaları deiştirim yada alayım? bide hangi anakart uygun olur bu parçalara? teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bence upgrade. ekran kartın zaten o kadar kötü deil. bende de var her oyun iyi çalışıyo hala. elinde tut demicem ama. hazır kötü deilken satıp daha iyi bi kart al. amdden şaşma onu bi upgrade yapıver en azından 2500+ falan. ramin ddr die düşünerekten yeterli diyorum. anakartın dual timing hedesini destekliosa hiç gerek yok. ne kadar farkedio bilmiorum gerçi.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bence elden cikarip yenisini al, en azından islemci ekrankarti ram anakart alicaksin .. büyük ihtimalle elindeki ramlerin ve anakartin fsb400 u birak 333 bile desteklemiyodur. elindekileri satip bambaska bir tartisma konusu olan 4 yeni parca almani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tarık olm abine sorsana yani bana[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar