pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bugun bir mail aldım. nese işin özü şu arkadaşlar All you have to do to secure one of these rewards is to subscribe for... 3 months and get guaranteed access to the beta test of The Secret World* 6 months and get an epic armor piece with a 10% XP boost + the reward above 12 months and get the Rise of the Godslayer expansion for free + all above** dönmeyi düşünenler veya canım sıkılyo ama secret worldün manyagıyım aoc de fena değil diyenler baksın işte altta da ufak bir not var fark ettim 2010'un ilk yarısında olacakmış. acaba secret world içinde geçerli mi bu? secret worldü gerçekten merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 god slayer ne bilader haşa de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 iyi de hindistanda kasaplar god slayer ne ki yani ? konu dışında şeler yazmayin abi zaten ilgileneni az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 http://cdn.funcom.com/aoc/newsletter/reeval/2/images/en/header.jpg bu di mi, bana da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 rise of the godslayer ilk expansion pack olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ödeme seçenekleri ile ilgili bir mail ve secret world kapalı betaya girişi ile ilgili bir mail.Arkadaşlar ayrıntılı yazmıştı bizim sitede link vereyim http://goldenarmy.mmoguildsites.com/forum_threads/327710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 14 gun belese oynayabiliyorsunuz hic bir odeme yapmadan. ustune birde su 3 ayliga secret world betasi, 6 ayliga %10 xp boost falan var 14 gun sonrasinda isterseniz actiriyorsunuz oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Biraz geç bir soru olcak ama bu secret world mmorpg mi olcak? Millet xbox360 ps3 falan diyor.yani bildigimiz classlar secip devasa dunyada gezinmicekmiyiz? Yoksa millet solo mu takılcak.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mmorpg olacak. büyük bi merakla beklenmekte kendisi. Dark Days are Coming acaip bi geri sayım var nece anlamadım. yanlış anlamadıysam 2011 Q1 çıkacakmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar