Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 alt yazısınz orjinal dilinde istiyorm mümkünse. doğru düzgün de hiç kullanmadım bu arkadaşı 2 kere dizi indirdim. biri fringe. o da ing altyazılı çıktı. o yüzden orjinal dil altyazısız plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ahahahahahaha o indirdigin dizilerde altyazılar gömülü değil yalnız. .srt uzantılı dosyaları siliyosun altyazı falan kalmıyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 niye gülüyosun ki?bilmiyorum diye yazdım bide. ilkini indireyim o zaman yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 details kısımlarında dosyaları yazar,orda sub ayrı bir dosya olaraksa gömülü dgldir,hatta istersen .srt yi indirmezsin,istediğin altyazı ekler izlersin.Hani blabla.movie ve blabla.str şeklindedir. sub yazıyosa ve dosya olarak sadece movie varsa gömülü olma ihtimali yüksek ha bir de direk sub options kısmından dil seçeneği olanlar var ,HD ler fln öyle,onlardada sıkıntın olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ne bileyim ya komik geldi bi an. torrenti baslatırken sana dosya sectirir, ama ordan tek tek secerek ugrasma. mesela diziyi indir, rar halindedir dosyalar muhtemelen onları ac. sonra rarı actıgında yerde sadece video dosyasını bırak gerisini sil at. bu sekilde ingilizce izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar