Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL'de Superonlinemı? Telekommu?


Reumer

Öne çıkan mesajlar

Evet farkları neler?Superonline dan şirketimize başvurdum.ayrıyetten evede başvurucaktimki ankara bahcelievlerde port kalmadığını falan söylediler.o yuzden eve başvuramadım.

evede mecburen telekomdan başvurucam.

arada ne gibi farklar var?hangisi daha iyi.biraz bilgi verirseniz sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 09 Temmuz 2004 10:53 tarihinde demiş ki:
telekomunkı daha iyi. superonlineınki sınırlı diye biliyorum ayda mesela 100mb dl mi ne öyle bişey duymuştum ama bu yazdıklarım kesın degıl. sadece telekomun daha iyi olduğunu bılıyorum


download limiti sadece skyrunnerda vardı. Adslde bir limit koyacaklarını sanmıyorum. Çünkü limitli olduğu taktirde hiçbir rekabet şansı falan kalmaz.. Sitesinde de rastlamamıştım bir limit olayına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sol da gidip telekom dan almıyomu sanki al işte telekomdan tek kişiyle muhattap ol
sol dan alıp bi sorunla karşılaştığında telekomdan efendim bizim valla suçumuz yok cevabıyla karşılaşacaksın telekomdan alırsan bu olmaz.
Ayrıca 49 milyon telekomda sol da nekadarki oranın ne gibi bi + sı olabilir?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Şuan için ttnet derim aralarındaki farkları filan bilmiyorum ama ttnet dememin tek sebebi var oda vodanın söylediği nedenlerden birii şuan için superonlinedan adsl alsanız bile santral cart curt tt nin oldugu için superonline onu kiralıyor eger bir sorun cıkarsa hattınızdada ordan oraya sucu atabilirler.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sol adsl dağıtımına tam olarak geçtimi bilmiyorum da, geçen attığım e-mail de sorduğum soruların hiç birine cevap vermedi develer. birisi upload=download yapacaklar gibilerinden bişi söylemişti ama doğru olduğunu hiç sanmam[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...