Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giddar

Yurai

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Eğer ilginenler varsa bilgilendirmek isterim, Giddar adlı yeni bir türk fantezi romanı çıktı. Yazarı Erbuğ Kaya'nın ilk roman denemesi. Çok fazla türk fantezi romanına rastlamadığm için haber vermek istedim.

Bir göz atmak isterseniz kitabın siteside var:
http://www.giddar.com

http://www.erbugkaya.com/Giddar_Kapak_S.jpg
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kusura bakma biraz geç oldu ama konusundan kısaca bahsetmek gerekirse:

Siox Dia Mond adli şövalyenin hayatındaki soru işratlerinin artmasi ve başına gelen dramatik olaylardan sonra bu sorulara cevap aramak için çıktığı yolculuğu ve başına gelenleri anlatıyor. Kıtadaki bir cok krallığı ziyaret ettigi bu yolculukta sadece kendisini ilgilendirdiğini sandığı bu soruların bütün dünyayi değistirebilecek cevapları olduğunu öğreniyor ve yolda edindiği arkadaşlari ile bu cevaplari insanlara ulaştırmaya çalışıyor.

Kitabın zevkini kacırmamak için fazla bilgi vermemeye calistim umarim akıl karıstırıcı olmamistir.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bos beles bir hissiyat birakti sovalye ve turk fantezi kitabi cok paradoks.. Ne zaman akli basinda daha icerikli ve akilcil yazilar gelecek merak ediyorum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben Giddar'ı okudum ve uzun zamandır fantastik edebiyatla ilgilenen biri olarak çok beğendim. ilk başta aldığımda tam olarak ne bulacağımı bilmiyordum sonuçta bir türk yazarı ve "bir türk yazarı fantastik kurgu yazabilirmi?" sorusu vardı aklımda ama alıp okuduktan sonra aklımdaki bu düşünce "bal gibi de yazarmış" şeklinde değişti.

denwa arkadaşımz sanırım Yurai arkadaşımızın anlatımına göre bir yorum yapmış ama Yurai konuyu bir içeik vermemek için çok yüzeysel olarak geçmiş bu yüzden "boş beleş" bir hissiyet bırakması normal. ama emin olabilirsin ki yazarın ilk kitabı olmasına rağmen karakterleri betimlemesi, giddar dünyasını anlatışı benim o dünyanın içine girmeme ve kitabı bir solukta bitirmeme neden oldu.Ayrıca Giddar bir türk fantazisi değil bir türk yazarının yazdığı ve içinde klasik fantazi edebiyatının vazgeçilmezi olan şovalyelerin de olduğu bir roman, diyerek bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim istedim :)
  • Yeni Oluştur...