Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hatırlayanlar var mı bunu? Biliyorsanız hala yayınlandığı kanal vb. hödöler varsa söyleyin ehe. Ya dur bana bu tanıdık geldi diyenler için, buyrun..[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 MTV tekrar yayınlamay başladı geçen aylarda. Hangi gün saat kaç bilemiyorum.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 fena diil[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 cumartesi ve pazar sabahları cnbc-e de, süngerbob'dan önce falan çıkıyor Prometheus ve Bob. süngerbob'dan çok daha öncede çıkıyor olabilir araya sıkıştırıyorlar.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 14 Haziran 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Türkçe dublajlıymış, kötü olmuş.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 cnbc-e de haftasonu yayınlanıyor,seslendirme kotu demişsiniz bence çok tatlı olmuş:) seyrederken cok fazla guluyorum:) bide adını bilmiyorum yine cnbc-e'de yayınlanıyor..bi tane inek var,habire ölüyor:)piyanonun altına geçip,ipi cozuyor falan..adnı bilen var mı??[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 curious cow ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 seslendirme kötü olmuş bence de[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bence de seslendirme pek hos olmamis ama yinede bob un bobun cikardigi tarif edilemez sesler beni guldurmeye yetiyo :D[signature][hline]Take Me To Helldorado..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Şu uzaylı dimi. Adama bir şeyler öğretmeye çalışan. Orada maymun koparıyor beni. Çok geyik bir hayvan. Bazen basit epsriler olsa da genelde eğlenerek izlerim.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 o inek Nick in animasyonu[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar