Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prometheus and Bob

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Türkçe dublajlıymış, kötü olmuş.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

cnbc-e de haftasonu yayınlanıyor,seslendirme kotu demişsiniz bence çok tatlı olmuş:) seyrederken cok fazla guluyorum:) bide adını bilmiyorum yine cnbc-e'de yayınlanıyor..bi tane inek var,habire ölüyor:)piyanonun altına geçip,ipi cozuyor falan..adnı bilen var mı??[signature][hline]Fish are friends, not food!!!
Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu uzaylı dimi. Adama bir şeyler öğretmeye çalışan. Orada maymun koparıyor beni. Çok geyik bir hayvan. Bazen basit epsriler olsa da genelde eğlenerek izlerim.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...