C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Avatar Patch e ne oldu Daha Dune kadar ne Guzel Calısıodu Simdi Patch e Tıklıorum yapıor Patchlemis oldu verdatayı,tile ve Hues.mul u Step2 dosyasına koyuyorum Avatar tıklıorum beklıor. su Hatayı verior Unhandled Exception- Unhandled exceptipn c0000005 At Adress 004080bc nie verio yardim edin ethereal dragon bear kuracaktim hata verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 biri yardim etsin nasi yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Arama yapabilirsin. Seninkinden başka 4 yazı daha var içlerinde vardır belki de ben bakmadım.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hepsini okudum mrk etme ama yapamadim restart attim baslamadan evvel sonra step 1 e verdata.mul u attim go patch.exe yi actim go dedi xxvdata.mul cikti sonra step2 ye bunu attim ismini verdata.mul yaptim tiledata.mul bide hues.mul u attim avatar.exe ye tikliom hata verio bi turlu yapamadim yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kimse bilmiomu cok lazim lutfen yardim edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamarUnl Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ne tavsiye edersin Coder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 peki nie hata verio avatar birde o verdigini nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yardim edit nasi yapacam hic kimse yapmadimi pathch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kimse yokmu bakin yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bi yardim edin 3 gundur bunla ugrasiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 cenkgala: sorun, resimde kullandığın bazı renkler olabilir. (transparanlığı sağlayan siyah gibi.) veya avatar scriptini eksik veya hatalı yazmış olabilirsin.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: TheCoder, 07 Temmuz 2004 16:32 tarihinde demiş ki: bence avatar kullanmayın.. niçin? bi açıklama yazarsan seviniriz.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya hala avatarland diye ölüyosunuz suçsuz garibanların accountları gitti hala avattarland[signature][hline] ben pati kurallarını zerre anlamadım, illa nefrin gelip imzamı editlemesini bekledim, bir daha böyle bir düzeysizlik yaparsam da banleneceğim [Bu mesaj Nefr tarafından 14 Temmuz 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ahah sen nedion kardeş havalar nası orada ?[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Lucas, arkadaş başka gezegenden. Boşver aldırma sen.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 faust ben ethereal dragon bear i avatar patchlicem onda hata verio nasi yapabilirim hep o hatayi verio arka verdim benim makinadami var die ondada hata verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 faust hatali yazmis olabilirsin dion ama ethereal dragon bearda step 2 var ayarlanmis zaten icine pathlenmis verdatayi tiledata.mul u hues.mul u atiom o hatayi verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 o zip'i bana bir şekilde ulaştırırmısın? msn: [email protected] icq: 714523[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar