Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha Dune kadar ne Guzel Calısıodu
Simdi Patch e Tıklıorum yapıor Patchlemis oldu verdatayı,tile ve Hues.mul u Step2 dosyasına koyuyorum Avatar tıklıorum beklıor.

su Hatayı verior

Unhandled Exception-
Unhandled exceptipn c0000005
At Adress 004080bc

nie verio yardim edin ethereal dragon bear kuracaktim hata verdi
Mesaj tarihi:
hepsini okudum mrk etme ama yapamadim restart attim baslamadan evvel sonra step 1 e verdata.mul u attim go patch.exe yi actim go dedi xxvdata.mul cikti sonra step2 ye bunu attim ismini verdata.mul yaptim tiledata.mul bide hues.mul u attim avatar.exe ye tikliom hata verio bi turlu yapamadim yardim lutfen
Mesaj tarihi:
ya hala avatarland diye ölüyosunuz suçsuz garibanların accountları gitti hala avattarland[signature][hline] ben pati kurallarını zerre anlamadım, illa nefrin gelip imzamı editlemesini bekledim, bir daha böyle bir düzeysizlik yaparsam da banleneceğim

[Bu mesaj Nefr tarafından 14 Temmuz 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah sen nedion kardeş havalar nası orada ?[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
faust ben ethereal dragon bear i avatar patchlicem onda hata verio nasi yapabilirim hep o hatayi verio arka verdim benim makinadami var die ondada hata verio
Mesaj tarihi:
faust hatali yazmis olabilirsin dion ama ethereal dragon bearda step 2 var ayarlanmis zaten icine pathlenmis verdatayi tiledata.mul u hues.mul u atiom o hatayi verio
  • Yeni Oluştur...