Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

niye halkımız sevgisini göstermek konusunda angut ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zekeriya beyaz demisti ; benim babam cami imamı gulmek gunah diye omru boyunca hic gulmedi diye,azcık sempatik bir adam olsa "ne bu lan ibne gibi kırıtıyor" diyoruz ya da su dikkatimi cekti son aralar musteri hizmetleri vb. yerlerde calısan insanlarla musteri olarak guler yuzlu konusunca direk zükmeye bakıyorlar 2 bagırıp cagırdın mı peki efendim hayhay efendim diye baslıyorlar,turkiye de cogu sey tersinden isliyor bir fransız sosyologun dedigi gibi turk halkını cozmek imkansız butun dunyada ezilen fakir kesim sola oy verirken onlar saga oy veriyor
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

azcık sempatik bir adam olsa "ne bu lan ibne gibi kırıtıyor" diyoruz

sorun sizde arkadaşım. zira benim tanıdığım kimse öyle demiyo kimse için.
Mesaj tarihi:
kusura bakmayın da kötü etkiler çocuğu
sokakta öpüşen görürse, sokakta simit yiyenle aynı normallik seviyesine koyar o hareketi

ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu. eğer erkekse hiç bi sorun yok, türkiye gibi ülkede el üstünde tutulur, acısını çeken kızlar olur. eğer kızsa orospu damgası yer, gene acısını kız çeker yani.

dolayısıyla o sokakta öpüşene bağıranın ya bacısı vardır, ya kızanı vardır. bağırmayan, bu durum umrunda olmayan adam da zaten sürekli sevişmek isteyen veya bu olayın pskolojisini bozacağı bi yakını olmayan insandır
Mesaj tarihi:
Abi tv'de öpüşme sahnesi olduğu zaman kanalı değiştiren insanlar var bu ülkede.
Hatırlıyorum benim annem de 5-6 yaşında öpüşme sahnesinde ne yapıyor bunlar diye ısrarlı ısrarlı sorunca bir süre bizim evde de sansür uygulamasına gidilmişti ahahah.
Mesaj tarihi:
canola said:

ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu.

öpüşen çiftleri görüp de seks bağımlısı oluyorsa o çocuğun niyeti baştan kötüymüş
Mesaj tarihi:
canola said:

kusura bakmayın da kötü etkiler çocuğu
sokakta öpüşen görürse, sokakta simit yiyenle aynı normallik seviyesine koyar o hareketi

ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu. eğer erkekse hiç bi sorun yok, türkiye gibi ülkede el üstünde tutulur, acısını çeken kızlar olur. eğer kızsa orospu damgası yer, gene acısını kız çeker yani.

dolayısıyla o sokakta öpüşene bağıranın ya bacısı vardır, ya kızanı vardır. bağırmayan, bu durum umrunda olmayan adam da zaten sürekli sevişmek isteyen veya bu olayın pskolojisini bozacağı bi yakını olmayan insandır

okuyodum, son cümlelere gelince "öeh n'alaka" dedim.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

canola said:

ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu.

öpüşen çiftleri görüp de seks bağımlısı oluyorsa o çocuğun niyeti baştan kötüymüş

çocuk olmamış. olmuyor abi yapacak bişey yok yani
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

elaidi said:

"nutella yerim" said:

azcık sempatik bir adam olsa "ne bu lan ibne gibi kırıtıyor" diyoruz

sorun sizde arkadaşım. zira benim tanıdığım kimse öyle demiyo kimse için.

teşbihe aşina olmayan nesle heyranım

canım ya. teşbihle ne alakası var bunun neslini sevdiğim
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ya anası babası öpüşüp sevişmeseydi o olmayacaktı. Öpüşen çift görmekten çok sokakta sopayla birbirine giren, kavga eden, en alakasız ve ağır küfürleri eden insanları görmek etkiler çocukları. Öpüşen çift görmek de çocuğun anlama kabiliyeti varsa, sevgiyi öğretir düşmanlıklar ve tabular yerine

ilk defa katıldım sana.
sevgiyi ögrenir çocuk en fazla veya sapıklığı dsfs
Mesaj tarihi:
Dünyanın en ikiyüzlü halkıyız zaten. TV'de manken görsek ohş ne güzel etek daha da kısa olsun derler, sokakta diz üstü etek görse küfrederler. TV'de bi ton eşcinsel, çok severler, taparlar Bülent Ersoy olsun Zeki Müren olsun VJ Bülent falan filan, sokakta eşcinsel görseler hemen küfrederler hatta döverler. Sokakta öpüşenler değil, bunlar hastalıklı olanlar. Açın biraz gözlerinizi yahu
Mesaj tarihi:
Bella said:

benım bi arkadaşım vapurda kız arkadaşını öptü yanağından diye karşısındaki teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAA diye bağırmıştı.

teyzenin hayalgucunde/bilincaltında neler var acaba
sevismenin sadece ormanda oldugunu sanıyo muhtemelen
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Dünyanın en ikiyüzlü halkıyız zaten. TV'de manken görsek ohş ne güzel etek daha da kısa olsun derler, sokakta diz üstü etek görse küfrederler. TV'de bi ton eşcinsel, çok severler, taparlar Bülent Ersoy olsun Zeki Müren olsun VJ Bülent falan filan, sokakta eşcinsel görseler hemen küfrederler hatta döverler. Sokakta öpüşenler değil, bunlar hastalıklı olanlar. Açın biraz gözlerinizi yahu

bence kabul edelim halk tabiriyle icten pazarlıklı cafcaflı deyişle oksimoronuz
  • Yeni Oluştur...