elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 olan var olmayan var public affection'a karşıyız
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yanlış anlatmışım, etkilemez demiyorum. "kötü etkilemez" diyorum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 zekeriya beyaz demisti ; benim babam cami imamı gulmek gunah diye omru boyunca hic gulmedi diye,azcık sempatik bir adam olsa "ne bu lan ibne gibi kırıtıyor" diyoruz ya da su dikkatimi cekti son aralar musteri hizmetleri vb. yerlerde calısan insanlarla musteri olarak guler yuzlu konusunca direk zükmeye bakıyorlar 2 bagırıp cagırdın mı peki efendim hayhay efendim diye baslıyorlar,turkiye de cogu sey tersinden isliyor bir fransız sosyologun dedigi gibi turk halkını cozmek imkansız butun dunyada ezilen fakir kesim sola oy verirken onlar saga oy veriyor
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "nutella yerim" said: azcık sempatik bir adam olsa "ne bu lan ibne gibi kırıtıyor" diyoruz sorun sizde arkadaşım. zira benim tanıdığım kimse öyle demiyo kimse için.
canola Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kusura bakmayın da kötü etkiler çocuğu sokakta öpüşen görürse, sokakta simit yiyenle aynı normallik seviyesine koyar o hareketi ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu. eğer erkekse hiç bi sorun yok, türkiye gibi ülkede el üstünde tutulur, acısını çeken kızlar olur. eğer kızsa orospu damgası yer, gene acısını kız çeker yani. dolayısıyla o sokakta öpüşene bağıranın ya bacısı vardır, ya kızanı vardır. bağırmayan, bu durum umrunda olmayan adam da zaten sürekli sevişmek isteyen veya bu olayın pskolojisini bozacağı bi yakını olmayan insandır
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Öpüşmek gayet doğal ki zaten. Bi insanın sevdiğiyle öpüşmesi, acıkınca simit yemesi kadar doğal evet. Böyle düşündüm diye sapık mıyım? :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 elaidi said: "nutella yerim" said: azcık sempatik bir adam olsa "ne bu lan ibne gibi kırıtıyor" diyoruz sorun sizde arkadaşım. zira benim tanıdığım kimse öyle demiyo kimse için. teşbihe aşina olmayan nesle heyranım
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Burda fransız öpücüğünden mi bahsediyoruz?
canola Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tükürükten tiksinen adam da öpüşmeye doğal dedi ya ben daha ne diyim :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ya eski günlerdi be yeter. Zamanında yeterince öpüşme görebilsem sokakta, tükmüklü tükmüklü öğk gibi hasta bi bakış açısına sahip olmazdım. Görmek değil görmemek kötü etkiliyo!!1!
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Abi tv'de öpüşme sahnesi olduğu zaman kanalı değiştiren insanlar var bu ülkede. Hatırlıyorum benim annem de 5-6 yaşında öpüşme sahnesinde ne yapıyor bunlar diye ısrarlı ısrarlı sorunca bir süre bizim evde de sansür uygulamasına gidilmişti ahahah.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 canola said: ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu. öpüşen çiftleri görüp de seks bağımlısı oluyorsa o çocuğun niyeti baştan kötüymüş
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ve bunun sokakta yapılmasına normal?
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 @wispy: Var tabi ben de yok demiyorum da hastalıklı olan onlar yani :D
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 canola said: kusura bakmayın da kötü etkiler çocuğu sokakta öpüşen görürse, sokakta simit yiyenle aynı normallik seviyesine koyar o hareketi ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu. eğer erkekse hiç bi sorun yok, türkiye gibi ülkede el üstünde tutulur, acısını çeken kızlar olur. eğer kızsa orospu damgası yer, gene acısını kız çeker yani. dolayısıyla o sokakta öpüşene bağıranın ya bacısı vardır, ya kızanı vardır. bağırmayan, bu durum umrunda olmayan adam da zaten sürekli sevişmek isteyen veya bu olayın pskolojisini bozacağı bi yakını olmayan insandır okuyodum, son cümlelere gelince "öeh n'alaka" dedim.
canola Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Saeros said: canola said: ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu. öpüşen çiftleri görüp de seks bağımlısı oluyorsa o çocuğun niyeti baştan kötüymüş çocuk olmamış. olmuyor abi yapacak bişey yok yani
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "nutella yerim" said: elaidi said: "nutella yerim" said: azcık sempatik bir adam olsa "ne bu lan ibne gibi kırıtıyor" diyoruz sorun sizde arkadaşım. zira benim tanıdığım kimse öyle demiyo kimse için. teşbihe aşina olmayan nesle heyranım canım ya. teşbihle ne alakası var bunun neslini sevdiğim
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nileppezdel said: Ya anası babası öpüşüp sevişmeseydi o olmayacaktı. Öpüşen çift görmekten çok sokakta sopayla birbirine giren, kavga eden, en alakasız ve ağır küfürleri eden insanları görmek etkiler çocukları. Öpüşen çift görmek de çocuğun anlama kabiliyeti varsa, sevgiyi öğretir düşmanlıklar ve tabular yerine ilk defa katıldım sana. sevgiyi ögrenir çocuk en fazla veya sapıklığı dsfs
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 benım bi arkadaşım vapurda kız arkadaşını öptü yanağından diye karşısındaki teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAA diye bağırmıştı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Dünyanın en ikiyüzlü halkıyız zaten. TV'de manken görsek ohş ne güzel etek daha da kısa olsun derler, sokakta diz üstü etek görse küfrederler. TV'de bi ton eşcinsel, çok severler, taparlar Bülent Ersoy olsun Zeki Müren olsun VJ Bülent falan filan, sokakta eşcinsel görseler hemen küfrederler hatta döverler. Sokakta öpüşenler değil, bunlar hastalıklı olanlar. Açın biraz gözlerinizi yahu
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bella said: benım bi arkadaşım vapurda kız arkadaşını öptü yanağından diye karşısındaki teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAA diye bağırmıştı. teyzenin hayalgucunde/bilincaltında neler var acaba sevismenin sadece ormanda oldugunu sanıyo muhtemelen
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sen de gel beraber gidelim deselermiş :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nileppezdel said: Dünyanın en ikiyüzlü halkıyız zaten. TV'de manken görsek ohş ne güzel etek daha da kısa olsun derler, sokakta diz üstü etek görse küfrederler. TV'de bi ton eşcinsel, çok severler, taparlar Bülent Ersoy olsun Zeki Müren olsun VJ Bülent falan filan, sokakta eşcinsel görseler hemen küfrederler hatta döverler. Sokakta öpüşenler değil, bunlar hastalıklı olanlar. Açın biraz gözlerinizi yahu bence kabul edelim halk tabiriyle icten pazarlıklı cafcaflı deyişle oksimoronuz
Öne çıkan mesajlar