Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dasaaa said: ece erken dünyanın en itici canlısı olabilir.. öyle ki, "bizim üst katta oturuyor" diyen çocukların daireyi yerin altına falan itmiştir büyük ihtimalle. ıyygg.. evladım olsa sevmem, camiye falan da bırakmam.. müslümanlara yazık.. cüzzamılara emanet edersen anca olur bak.. böyle bi barzo tipli sevgilisi var getirip götüyor ciple falan bi kere apartman kapısını tuttu bana ama birinci kat oldğuundan ben asansörde takılamadım onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 asansörde nasıl takılmayı planlıyordun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dasaaa said: ece erken dünyanın en itici canlısı olabilir.. öyle ki, "bizim üst katta oturuyor" diyen çocukların daireyi yerin altına falan itmiştir büyük ihtimalle. ıyygg.. evladım olsa sevmem, camiye falan da bırakmam.. müslümanlara yazık.. cüzzamılara emanet edersen anca olur bak.. kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yanındayken bir itiş gücü hissetmedin mi? bu arada 1. katta değil 10. katta otursaydın bile büyük ihtimal o asansöre binemeyecektin.. çünkü.... guess what? kadın itici lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ya şu kadını görünce kocasının 3000tl verdiği nafakayı "kuaförüme yetmiyoğğğğ" die istemediğini falan söylediği röportaj geliyo aklıma hep. böyle bi tane çarpasım geliyo.en osmanlısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 suç sayılmayacaksa bella ece'yi yerden yere çarparkene izleyici olmak istiyorum. arada kaçar da sekerse gelişine vurabilirim.. topa, futbol topuna... çok sert vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yunuslarla sevişmesi birri mi bu salağın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar