2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dargath UO
Ahaha tamam gelip bi göz atayım herkes kalabalık diyo sadece başka bişey demiyo asdf
sayamıyoruz ondan :)
Skill artışı nasıl bi warlock karakteri ne kadar sürede adam yaparım.
[quote="[Odhinn]"]
Bu arada genel duyuru yapayım. Host şirketi elektrik alt yapısıyla ilgili çalışma yapacağındna dolayı sunucu sabah 6 ya kadar kapalı kalacaktır. Opsiyonel olarak uzama olursa haber veririm.
ingilterede pek elektrik problemi olmaz türkiyedeki gibi ama öyle olsun :)
lafimi geri aldim türkiyemiş cidden :) bu tarz şeyler anca bizde olur zaten
tam muammasın aga ne bilelim ne kadar zamanda kasarsın
Ahahaha gelip bi göz geçirelim bakalım bi yoklayalım asdf patch atıyo adf
![](http://img690.imageshack.us/img690/5756/16583158.jpg)
işte o yer... ben şimdi bedas a mail atiyorum bölgeninde resmiyle hemen diyorum hallediyorsunuz millet kasicak sizi bekliyor
Ups postları hiç okumadım adsf tamam açılınca gireriz patch atsın ama patch iyidir iyidir bence güzel şey patch di mi
ben sonunu bekleyemedim 6.0.13 yetince biraktim ama bence sen metin ol sonunu bekle :)
@Dartanian
Ortalama bakacak olursak 40 küsür civarı. Ama yayılım olarak bakacak olursak akşam 19 dan sonra ( iş çıkışına da denk geldiğini varsayıyorum ) sunucuda 60-90 arası bir sayı oluyor. Gece bu sayı düşer 25-30 civarı ( 2 veya 3 den sonra ). Bunun en büyük etkenide kimse makroda madenci ya da oduncu bırakmadığı içindir ( kontrolümüz var ). Başlamayı düşünüyorsanız ve de yeniliklere açıksanız tabi ki buyurun.
@RRa
:) evet sunucu Türkiye de, zaten ping atarsanız mslerinde bayağı düşük olduğunu görürsünüz ya da trace yapın cmd den hoplara bakın.
Ortalama bakacak olursak 40 küsür civarı. Ama yayılım olarak bakacak olursak akşam 19 dan sonra ( iş çıkışına da denk geldiğini varsayıyorum ) sunucuda 60-90 arası bir sayı oluyor. Gece bu sayı düşer 25-30 civarı ( 2 veya 3 den sonra ). Bunun en büyük etkenide kimse makroda madenci ya da oduncu bırakmadığı içindir ( kontrolümüz var ). Başlamayı düşünüyorsanız ve de yeniliklere açıksanız tabi ki buyurun.
@RRa
:) evet sunucu Türkiye de, zaten ping atarsanız mslerinde bayağı düşük olduğunu görürsünüz ya da trace yapın cmd den hoplara bakın.
Yapcak işim yok zaten patide takılyıorum altta patch atıyo atsın ya biter bi ara.
resim bile koydum hocam :)
ama şu tithin puanına lütfen yardım istiyorum. yani orda bi yanliş anlaşmamiz mi oldu ne oldu bu paladin büyüleri için tithin puanı istiyor, ok eyv. gold verip tithin altın yada puanı alcakmışız. ank taşı ile yapılıyormuş bu işlem. ok britde ank taşı olmayabilir, bucs da olabilir onada lafim yokta tüm server böylemi yapiyor şimdi o puanlari almaya bucs a mi gidiyor yoksa bu işin bir 2.yöntemi var mı?
ama şu tithin puanına lütfen yardım istiyorum. yani orda bi yanliş anlaşmamiz mi oldu ne oldu bu paladin büyüleri için tithin puanı istiyor, ok eyv. gold verip tithin altın yada puanı alcakmışız. ank taşı ile yapılıyormuş bu işlem. ok britde ank taşı olmayabilir, bucs da olabilir onada lafim yokta tüm server böylemi yapiyor şimdi o puanlari almaya bucs a mi gidiyor yoksa bu işin bir 2.yöntemi var mı?
ankh taşı birçok yerde var ilshenar açılınca her moongatede olucak zati
ya iyi anladımda madem ilshandarinda kapali koyarsin bi ank taşi brit healera sanki hiç görmedik yada bir vendor olur tithin puan için yada paladindeki büyüde tithin puanı kaldırırsın, britden bucs ank taşina gate koyarsın, safe edersin curt edersin birşeyler edersin yada beyler paladin kasmayın dersin bişey dersin serverda tithin puanı nerde alırım diyorum cevap bulamiyorum bu kadar adam arasında ilk kez ben mi paladin kasmaya kalktım şimdi
Ankh taşı felucca da shrinelarda da mevcut, ya da Ilshenarda da mevcut dedikleri gibi. Zaten tavsiyem LRC set edin bir şekilde az bir şey tithing verdikten sonra lrc ile kas. Chivalry de LRC ile kasılan skiller arasında.
[quote="[Odhinn]"]
@Dartanian
@Dartanian
Teşekkürler açıklama için evet düşünüyoruz...Aslında bizi düşündüren birazda zamanımızın kısıtlılığı gerçi vize dönemi de bitiyo ama bayramda da hani bayramımızın çoğunu skill kasarak değil de daha çok eğlenerek geçirmek istiyoruz..Bi çaresini yolunu bulup bayrama kadar hazır hale getirip oynayabiliriz umarım.Teşekkürler açıklamalar için..
Yarın beni de görürsünüz zaten.Ayrıca accım var benim ve karakterimde var tur atmıştım bi :D
oh bak bunu bilmiyordum bunu öğrenmem iyi oldu eskiden parayla kasılıyordu
bunuda Ml de fixlediler demekki 6x yaptım bi chiv kalmıştı
eyw saol
bunuda Ml de fixlediler demekki 6x yaptım bi chiv kalmıştı
eyw saol
hep kasiliyodu lrc ile, lrc ile her spell kasiliyo.
Öne çıkan mesajlar
Dartanian
necmi
RRa
Bu arada genel duyuru yapayım. Host şirketi elektrik alt yapısıyla ilgili çalışma yapacağındna dolayı sunucu sabah 6 ya kadar kapalı kalacaktır. Opsiyonel olarak uzama olursa haber veririm.
ingilterede pek elektrik problemi olmaz türkiyedeki gibi ama öyle olsun :)