Charisma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaslar Lord Veya Lady Kavramı Olan Serverlardaki (Fame 9900 Olan Kişilerin) Olduklerinde Tum Userlarda Lord/Lady bimlemelemd dsadasda tarafından ddsadas Civarlarında Oldurulmustur. Seklinde Bi Script varmı elinizde Ben Bİ tane Kendimce yapmaya calıstım ama Ne yazıkki basarılı olmadı. Kendi yazdıgım su: [events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan dolaylarinda olduruldu. endif endif Bunu Zebula Ocak Kurulu Bi serverda Events dan Fix içine Atıyorum fakat calısmıyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charisma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Surat Seklinde Gozukenler Shift+9 dan Cıkan parantezler Karısıklık olmaması İçin genede Yazayım dedim. İçim rahat etmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 all alla calısması lazım... [Bu mesaj PawligeR tarafından 09 Temmuz 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charisma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya walla Bilmiom Artıq beynim Calısmıyor Zebula Ocak Kurulu Bir server actım Pratik olsun die ama Bir Turlu Bunu yapamadım. Acaba Yanlıs Yere mi Kopyalıyorum. Events dan Fix in içine Kopyalıyorum ama Anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 [events e_death_announce] On=@Death if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan dolaylarinda olduruldu. endif bide böyle dene o event hedesi de gerekliyse [events e_death_announce] On=@Death if !(=&e_qchar> if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan dolaylarinda olduruldu. endif endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charisma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kardeş Falla Denedim Ama Hiç bi Turlu olmuyor. Acaba Neyde Yanlıs Yapıoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya gene olmadi bu iş denedik dedinin aynisini yaptim ama olmadi thecoder neden idir acaba yapilmiş halini birisi yollayabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bu zaten nebulanın scp si :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaslar bende biliyorum ama neden se olmuyo ya neden calişmiyor bu script birisi sölesin nereye ney gelecek tam olarak nasil yazilacak ben baya sölenen seyler denedim yazmiyo bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Scp çalışıyor bi sorun olmaması lazım.Sadece On logine ekliyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ben bir aralar nbl scriptini on logine ekledim çalışıyordu.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 [events e_death_announce] On=@Death if ( > 9900) && ( > 8000) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan dolaylarinda olduruldu. endif salladım ama işallah olur :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] [Bu mesaj Erutan tarafından 09 Temmuz 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 On=@Death if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan dolaylarinda olduruldu. endif evente gerek yok direk spheretables a at bunu :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 [skillclass 0] // player class str 100 int 100 dex 100 statsum 300 skillsum 700.0 On=@EnvironChange if !() events +fix endif On=@Death if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan dolaylarinda olduruldu. endif On=@Login f_player_login src.events +e_death_announce src.tag.ncr=1 var.smsgx 25 smsgx Hos Geldiniz.Sayin var.smsgx 55 smsgx Power Hour Aciktir.!!! var.smsgx 800 smsgx Sifrenizi Degistirmek Isterseniz .Sifre Yazip Sifrenizi Degistirebilirsiniz. On=@Logout f_player_logout [skillclass 1] // staff class str 900 int 900 dex 900 statsum 900 skillsum 150000.0 On=@EnvironChange if (0 < 7) events +gmfix endif On=@Login f_staff_login On=@Logout f_staff_logout Aha bole yazdim Spheretables.scp attim ama malesef yazmiyor beyler nedeni ne bunu birisi sölesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaşlar Olduren kişide yazmıyor heralde başka playerlardamı gorunuyor acaba olen yada olduran playerlarda bu cikmiyormu acaba bu olay nasil birisi aciklaya bilirmi..._?[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 if ( > 9900) ) serv.allclients sysmessage , tarafindan dolaylarinda olduruldu. endif bence bukadarı yeterli ya gerisine gerek yok :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 aaaaa artik delirecem ama hee birisi diyo soyle birisi diyo böyle su olayi anlatin baride feraha kovusak hangisi dogru hangisi yanlis bişiler deyin yaf...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar