Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ohooo, bizim başımız kel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 aha gitti ilk maaş tmm Efrasiyab sanada ısmarlıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hayırlı olsun Hangi De Facto bu? Senin şimdi personel indirimin vardır. Geçen bi kazak kestrdiydim gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bahçelievler MetroPort. Personel indirimi var mı bilmiyorum ama sorayım bi onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hayatının hatasını yaptın. 10:00 da ordayım sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ahaha işbaşı en erken haftasonu yapıyorum dur hele bi ben gideyim önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sen ismini de yazda buraya, şansa falan gelirsek, sodomvsgomore diye sormayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mehmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dreagloth said: Sen ismini de yazda buraya, şansa falan gelirsek, sodomvsgomore diye sormayalım. Düşünsene kasada soruyosun "sodomvsgomore 'yle görüşecektik" Yetkili: :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bi eleman var ona denk gelirseniz direk :S olur müdüreyi çağırır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gidip ben mi başvursam boş kadrosuna:D hafta sonu 2 gün çalışsam yete.r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 darısı benim gibi bütün işşizlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 daha durun bismillah girmeyin hacı De Facto da işe siz üzülürsünüz her türlü çakallık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 dijört falan veriyolar mı beleş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 De Facto çok rezil bi yer, insan kaynakları zaten bir ayrı rezalet. Üretim olarak da profesyonelleşemedi tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dijört önce veriyolar sonra işten ayrılırken 'GETİR PERSONEL KIYAFETLERİNİ BAKACAM EKSİK VAR MI!' gibi bir çirkeflik sergiliyorlar. Hayır öyle çok giyilecek şeylerde değil al bak hepsi dolabımda nedir bu reaksiyonun sebebi artist. İnsan kaynaklarına hiç işim düşmedi nasıl çalışıyorlar bilemiycem ama şu son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra yadırgamam yani insan olmayan çalışan var onlar naapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar