Shimone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle aldıktan sonra cokda dogru degil aslında sunu alsaydın fln demek ama 38bin lira hyundaiye verdigini okuyunca uzuldum Şunu alabilcekken sadece 0 km. olsun diye o kadar para vermek biraz garip olmuş. yada eger dizel istiyosanda parameciumunda dedigi gibi o fiyata octavialar var garantisi devam eden. tekrar kazasız belasız kullanman dilegiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yuvarlak hesap 40 lira para biriktirip Hyundai, Peugeot falan almak biraz yazık günah gibi geliyor bana. Değil ikinci el, sıfır bir Polo bile alınır o paraya, dizeli alınamayabilir onu tam bilmiyorum ama temiz ikinci el garanti alınır. Bir de madem bu kadar olumsuz görüşü sallamayacaktın, neden topak açtın :p Alınmış gerçi artık, kazasız belasız inşallah. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar