Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.turktorrent.biz/ kısa süreliğine üye alımını açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oh ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 10 euro mu? 10 euroya 2 aylık rapid açtırır interneti indirir bi de upload mupload saçmalığıyla uğraşmak zorunda kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 super vip'e 50€ dio hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 public tracker gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya bu bitturk die bi site var bunun davetiyesi olan varsa bana gönderebilir mi arkadaşlar be çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bu torrent bizden link alıp direk indiriomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 torrent alıon indirion işte normal ? bu bitturk'te yok mu davetiye olan hacılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 neden paralı üye oluyoruz ki? mininova dan felan ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 speed yok hiç bu sitede eskilerden bişey indirmeye kalk kaynak bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 en yeni torrentlerde bile hız çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 "turk" oldugu sürece indirme hızı felç olması normal 1-2-4-8mbitlik baglantı ile olcak iş degil upload hızları yalan olunca , ki çogu kişide indirip kaçtıgını varsayarsak en temizi her zmn yabancı trackerlar.. turk torrent siteleri sadece türkçe sinema filmleri fln için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ratio: 2.33 0.00 Yükleme: 1.25 TB İndirme: 551.14 GB ne upload yapmışım bea askere gelmeden önce kullanıyodum burayı bayada işimi görüodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 valla bende 2 dizi indirmek için kullanıyorum siteyi. onun dısında mininovadan şaşmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kane&Lynch said: "turk" oldugu sürece indirme hızı felç olması normal 1-2-4-8mbitlik baglantı ile olcak iş degil upload hızları yalan olunca , ki çogu kişide indirip kaçtıgını varsayarsak en temizi her zmn yabancı trackerlar.. turk torrent siteleri sadece türkçe sinema filmleri fln için idealhatırlıyorum 128k kullanırken (ki 56k döneminde p2p fantezilerimiz bu kadar yoktu) de aynı sözleri söylüyorduk. almanya'da 750k imiş hızlar falan türkiye'de olmaz bu iş hesabı. nette hiç para harcamadım ne rapid ne bilmem ne. uploadım da hep yüksek oldu. bence sorunu bağlantıda toplumda armaktansa kendimizde ararsak daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o değil de, üye oldum battı site. bu mudur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 üye oldunuz site göçtü. hanginiz çaşıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tam da yurtta internet şükela nasıl olsa deyü altın bi torrente abanmaya başlamıştım upload kasayım ilerde lazım olur deyü. meeeeh. edit: hmm düzeldi. bu sitenin de olayı buymuş, site sıçınca kendilerinin başka bi sitesine yönlendiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar