StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Uzun süre bu çalışmayı koyup koymamak konusunda tereddütte kaldım (yaklaşık 1 ay!). Çünkü buradaki diğer çalışmaları gördükçe eziklik duygum arttı. Bishop gibi Horace gibi usta kalemlerin yanında bu çalışmanın alacağı tepkileri düşündüm ve gerçekten de korktum... Şimdi gündüz cesareti midir nedir içimde bir kıvılcım oluştu ve çalışmamı koymaya karar verdim. Resmi aslında okul defterine karakalem olarak çizmiştim ama sonra kendimi denemek için bilgisayarda renklendirmeye karar verdim. Fakat tarayıcım yoktu ve digital camera ile resmini çekip çalışmamı yaptım. Umarım beğenirsiniz...[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Resim üzerine bir mürekkep yalamışlığım yok ama adamın renklendirmesi gayet başarılı bence. Özellikle ten rengini ve geçişleri çok güzel vermişsin. Denizdeki dalga, sörf tahtası olmasa, arka plana atılmış herahangi bir fon gibi duruyor. Nasıl yapacağın hakkında hiçbir fikrim olmamakla bilrlikte, biraz daha dalgaya benzetebilirsin. Belki daha fazla detay?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 evet bence de daha fazla detay... kasların belirginliğini ve gölgelerini arttırsan, sörf tahtasına falan da adamın gölgesini versen daha iyi olabilir. ha bi de adamın mayosu fazla düzgün gibi. mayoyu biraz kırıştır, gölge ekle falan... bu arada bence hoş. sonuçta bilgisayarda pek efekt kullanılmadan yapılmış..[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? [Bu mesaj mayfer tarafından 07 Temmuz 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 nie tereddüt ediyorsun koymakata koyda bizde görelim. fazla bişey koyulmuyor bölüme. resim cizgiroman tadında güzel olmuş. cok fazla blur kullanmışsın (paintshop ta ismi blurmu bilmiyorum). adamın şöyle "yihaaaa" tadındaki haraketi de güzel :) varsa daha yolla[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Temmuz 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 :) Yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim. Evet mayoyu atlamışım yapmaya çalışırım. Dalga konusunda; o zaman elimden gelenin en iyisi oydu, onu da güzelliştirmeye çalışırım. Çok Blur'lu gözükmesi benim yüzümden değil aslında. Paintsop'tan bmp olarak kaydettim. sonra buraya koymak için jpg yaptım. Album'e koyunca da album strencher of paticik.com yazınca bir kez daha jpg olarak kaydetmiş oluyor o yüzden biraz kalitesi düşmüş. Başka resimlerim var ama, işte hepsini birden koyucak cesaretim yok :hmm:. Onları da işallah bir sabah uyku sarhoşluğu ile koyarım...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bence sol ayağın biraz daha geride durması gerekiyor ayrıca sol el birazcık kalın olmuş.. birde kafası sanki çenesinden omzuna girmiş gibi olmuş biraz daha yukarda olması gerekir bence..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bence bilgisayarda yapılmış olarak çok güzel bir çalışma. ama sanki önceden başka bir şey yapıyormuş gibi gözüküyor. :) şaka bir yana bence blur ve golgelendirme konusunda başarılısın.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben de paintshop çalışmam genelde...[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 3..4..8..11 inci calışma derken baya ilerledigini görüceksin. tabletin varsa kısa zamanda çok çalışarak yol katedebilirsin.işi sevmene baglı. bide bak internetten insanlar neler yapmış nası renklendirmiş nası çizmiş. paintshop degilde photoshop yada corel painter kullan bence.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tablet malesef yok şu an başka şeyler için para biriktiriyorum :) Photoshop da var aslında bende ama bilemiyorum onu henüz çözemedim. Sanki paintshop bir ön basamakmışta ilk onu çözmem gerekiyormuş gibi hissediyorum :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 voic3 ellerini o resimdeki tutsana bi, bir de senin dediğin gibi tutmayı dene... Sence hangisi doğru :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kafa küçük kalmış okadar :) gerisi güzel :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar