Milamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 çok yardımcı oluyorsunuz sağolun arkadaşlar. ya bazı siteler için direkt drupal wp kullanacam zaten ama django ile yazacaklarım için cache olayını hiç düşünmemiştim iyi oldu bahsettiğiniz. şimdilik sunucuya ağır yük binderecek bir çalışma olacağını sanmıyorum o sinema/dizi portalı her ne kadar ilgi göreceğini düşünsemde öyle yük bindirecek konuma gelmesi epey zaman alır. ben özellikle django üzerine yoğunlaşıp çeşitli ürünler çıkarmayı planlıyorum zira en çok çektiğim sıkıntı düzgün django hostingdi sınırlı oluyorlardı fln. bu yüzden bir ara ilgimi tamamen kaybetmiştim. şimdi elimde sunucu olunca her türlü projeye girerim gözüm korkmaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 di said: Alis said: di said: Bu arada yurt ici dusunuyorsan sunucuyu co-location icin gayet hos fiyatlar verebilirim =P merak ettim hangi dc ? mars telekom mu ? MARS-OYUNSERVISLERI Mars ya da SH datacenter'i, ikisi icin de imkanim var. atx mi yoksa rackmount mi ? merak ettim fiyatlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 optimizasyon sadece yuk icin degildir caching vs.. ciddi anlamda response suresini azaltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ok nedanko djangonun dökümasyonuna bakıyorum epey uzunca anlatılmış çeşitli yöntemler baştan sağlam kodlarım projeyi iyi olur çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Alis said: atx mi yoksa rackmount mi ? merak ettim fiyatlarini Ikisi de olur. Almak istedigin hatti mbit cinsinden belirtirsen fiyat verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tmm öğrendim django da nginx ve memcached ile nasıl hızlandırıldığını çok kolaymış eheh seviyorum djangoyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 di said: Alis said: atx mi yoksa rackmount mi ? merak ettim fiyatlarini Ikisi de olur. Almak istedigin hatti mbit cinsinden belirtirsen fiyat verebilirim. aslında merak ettiğim elimde 2 tane I7920 lik makineler var atx onlari colocation yapmak istiyorum hali hazirda bir şirkete verip onlara işletip sadece kar payı alma niyetindeyim ondan sordum açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar