Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahmet çakar nasıl bir insandır?


mjones

Öne çıkan mesajlar

Spontane bişey söliceği zaman sol kol havaya kalkıo. Kafatası %20 genleşio beynine sıçrayan kan münasebetiyle. Sora lafı söledikten sonra ağar bi rahatlamayla birlikte "oha ne dedim lan" gibi bi halet-i ruhi'ye girsede durumu çakızlayıp hemen toplarlıo. Bence tipik bi "lafı koy / gündem yap / parayı kap" tarzı tv angutu.


ps: Her soktugu laf sorası, ceketinin yakalarından iki eliyle çekme usulu ile kafasını hafif öne çekip sag/sol yapıo. Tam1 Tikko
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok zeki,komik bir adam.Bunu yaptığı saçma yorumlara bakarak söylemiyorum.Hazır cevap,akıllı işte.Siz ne kadar medya maymunu deseniz de ilgi çekmeyi,kendini izletmeyi biliyor.

Şahsen eskiden izlerken baydıgım futbol programlarından Ahmet Çakar ve Rıdvan Dilmen(en iyisi tabii ki)sayesinde keyifle izleyebiliyorum.Bu arada adama laf söylerken dikkatli olun az bence.Sonucta para içn degil kendini eglendirmek ve konusulmak icin yapıor bazı yaptıklarını.

Serhat Ulueren'e dedigi gibi:''Serhat Nou Camp'ı bildin mi?Orda sana çekirdek sattırmazlar.Ben maç yönettim'':D ötesi yok ahahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...