Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaslar Elinde Acaba Level Script'i olan varmi acaba varsa verebilirmi cok isime yaricak..... Arama Yap Diyen arkadaslar'a http://www.paticik.com/forum/search.php?topic=level&area=a42 http://web.paticik.com/scripts/ Buraya Da Bakdim Ama Burada Giris Yapmis Olsakda Scriptler Gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 FAQ Topicindeki scripting sitelerine bak istersen ; Script Sharing var orda onda kesin vardır[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benim editlediğim güzel bi lvl sistemi vardı hatta 2 tane :D bak istersen :D sphereturk de vardı sanırım[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ah Bulabilsem ne guzel olucak ama bulamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 dauyyttt paticik scp sitesini acın baqam! :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ah su pati scpript bolumu acilsa pfffffffffffffffffffffffffffff sıkıldım ya cok lazim ya evde ugras lazim bizde herseyi yaptik :) o kaldi bari onuda editliyelim dedik pffffff canim sıkılıyor ne zaman acilcak bu pati scpriting bolumu... ??? (yetkililere cagri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 //********************************************** //**Scripted By: Blizzard (www.marchadium.com)** //********************************************** //Level System v1.2 //Info: //Simple yet very effective level system, feel free to edit as you wish. //Installation //-DON T TOUCH ONLY MUCH :P ODA NEYSE :D ! [EVENTS e_exp] ON=@CLICK VAR.X= /100> IF !(0) VAR.X=1 ENDIF MESSAGE=(Level: >) -----//////AHAN GARDAŞLAR BURAYI BUTUN CREATURE LARIN on=@create yazan satırın altına pasteleyin Yaratığın Str sine Gore Xp Veriyor----------- ON=@DEATH VAR.OLD_ACT= VAR.X1= /2> + /3> VAR.X= }> SRC.ACT.f_experience ACT= VAR.X1= //**NEXT PART** //-Find a way so every player has to use this stone [ITEMDEF i_stone_level] DEFNAME=i_stone_level ID=0ed5 TYPE=t_normal NAME=Level Stone ON=@DCLICK SRC.TAG.LEVEL=1 SRC.TAG.EXP=1 SRC.TAG.EXPNEEDED=30 SRC.EVENTS +e_level //SRC.GO=???.??? GITMESINI ISTEDIĞINIZ YERIN KORDINATLARINI YAzcanız RETURN 1 [EVENTS e_level] ON=@CLICK MESSAGE=(Level: >) [FUNCTION f_check] IF (> > >) dialog d_stat1 IF (> > 50) TAG.EXPNEEDED=> +50000 f_levelup ELSEIF (> > 40) TAG.EXPNEEDED=> +40000 f_levelup ELSEIF (> > 30) TAG.EXPNEEDED=> +30000 f_levelup ELSEIF (> > 25) TAG.EXPNEEDED=> +26000 f_levelup ELSEIF (> > 20) TAG.EXPNEEDED=> +19000 f_levelup ELSEIF (> > 18) TAG.EXPNEEDED=> +17000 f_levelup ELSEIF (> > 16) TAG.EXPNEEDED=> +15000 f_levelup ELSEIF (> > 14) TAG.EXPNEEDED=> +13500 f_levelup ELSEIF (> > 12) TAG.EXPNEEDED=> +11750 f_levelup ELSEIF (> >= 10) TAG.EXPNEEDED=> +9950 f_levelup ELSEIF (>==9) TAG.EXPNEEDED=> +7750 f_levelup ELSEIF (>==8) TAG.EXPNEEDED=> +6500 f_levelup ELSEIF (>==7) TAG.EXPNEEDED=> +5000 f_levelup ELSEIF (>==6) TAG.EXPNEEDED=> +2750 f_levelup ELSEIF (>==5) TAG.EXPNEEDED=> +1750 f_levelup ELSEIF (>==4) TAG.EXPNEEDED=> +1000 f_levelup ELSEIF (>==3) TAG.EXPNEEDED=> +600 f_levelup ELSEIF (>==2) TAG.EXPNEEDED=> +350 f_levelup ELSEIF (>==1) TAG.EXPNEEDED=> +150 f_levelup ENDIF ENDIF [FUNCTION f_levelup] TAG.LEVEL=> +1 menu menu_askit EFFECT=3,i_fx_heal_effect,15,15,1 SOUND=SND_SPELL_LIGHTNING SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE= Level Atladi! SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE= Simdi Level > ENDIF IF (> > >) f_check ENDIF [FUNCTION f_experience] IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00010).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00020).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00080).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !() && () SRC.MEMORYFINDTYPE.(02000).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF () IF () SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF SRC.NEWITEM=i_experience_level SRC.ACT.TAG.EXP=> SRC.ACT.CONT= SRC.ACT.TIMER=0 SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Allah Razi olsun Bir Sey Daha VAr Bu CAlisacak demi :) xp'yi nereye eklicez.ON=@DEATH'a ekleyince sorun oluyor anlicaginiz..... bir ornek verirseniz sevinirim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benim editlediğim be bu!!!![signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 :) ehehehe :) olsun yinede saolsun arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sorun var sanırım sende hm biraz daha aç bakiim :D hatta bilenler bilir buna bi türlü dialog bağlayamıyorduk :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben valla thecoderin sitesinden aldim ultimadevelopersdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 noir basinda yazio oku biraz bak ne yazio on=@create yazan satırın altına pasteleyin Yaratığın Str sine Gore Xp Veriyor----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 :) ben script biliyorum merak etmede sorun var saniyorum aradigimda buldum sorunu cozdum yane arayinca hersey bulunuyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sorun neymiş lem?[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 xp death fln varya oydu buldum.... eyer bana ulasmak istiyorsaniz. [email protected] (leon jade'ile alakam kalmamisdir.cunku kendisi isim degistirmis ve bu msn'yi bana vermisdir. tum patiye saygilar)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar