Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 3 kartin minumum odeme tutar toplami 980 mi ne oyle girdi yani son 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Vallahi bana hiç girmiyor. Öyle zart karttan çek zurt karttan çek olunca ay sonu gireceğini bildiğim için dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 annem oduyo benim kartimi ekstra dikkat demek oluyo bu da. cunku isin ucunda bik bik cekmek var. dsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bella said: finansbanktan kredi kartı almayın.ciddiyim.herşeyi sorun. ben de kredi kartımın bitanesini iptal ettircem bu ay.icra gelicek yakında sdf aynen bende tamamen kapatıp borcu bu ay iptal ettiricem finansbankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 azıcık limitim var, internetten alışveriş yapmadığım sürece kullanmıyorum. kendi paramı da kazanmıyorum baba parası yiyorum. kredi kartını saçma buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kredi kartı on numero bir şey. saçma falan değil kesinlikle. bütçeni aşmadıkça çok faydalı. hatta bazen bütçeni aşman gerekir, hayat bu belli olmaz. o zaman da çok faydalı. tabii ki genel olarak kontrollü olacaksın. alışveriş manyağı olmakla aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Hayat kurtaran bisey. Dur diyebilmek lazim sadece. Cebimde para olmadiginda ve alel acele hastaneye gittigimiz bir cok sefer "neyseki bu var" demisligim vardir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sen ölüyon mu borç mu ödüyon karar ver artık sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Oleyim mi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ölmesin daha bana domuz gribi bulaştırcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Hep cikar iliskisi hep. Biriniz de seviyoruz ondan olmesin deyin lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Dİ SENDEN MENFAATİM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 fiziksel olarak para gerekmedikçe harçlık istemiyorum ailemden, kart kullanıyorum baya rahat bence direk oradan ödüyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 We are D diyesim gelDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar