Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bugün sınav haftasından sonraki işte haftanın ilk günü malum. Organic Chemisry vardı. Sınavdan konu açıldı; Dinan, nasıl geçti diye sordu profumuz. -iyi geçti hocam. -ne kadar iyi -eh işte -XXX sorusunu yaptın mı -yok yapamadım, geçen hafta hastaydım çünkü okula gelemedim hiç -gerçekten hasta mıydın bilmiyorum, o hafta gelmedin sınavdan önce , akılsızlık ettin. ben o soruyu da bilerek bu yüzden sordum. -hocam valla hastaydım(içimden: OOOHAAA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 iyidir iyi özel muamele yapıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Senden hoslaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hoca bana taktı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ahah iyyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 olm işte son hafta gelmeyenlere geçirmek için sormuş üstüne alınma bence(yoksa alın?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 son hafta her zaman sinava yonelik soru sorulur konu islenir neden gitmedin neden notunu almadin ah akilsiz dinananan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar