Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Selam; uzun süredir ''Michael TALBOT - Holografik Evren'' isimli kitabını arıyorum. ama malesef her yerde tükenmiş durumda. yayın evi kitabın fotokopisini çekip verebilceklerini söyledi ama a-4 kağıdın da okumak pek iç acıcı gelmiyo açıkcası. bu kitabı okumuş, 2.ci el şeklinde satmayı düşünen veya şuradan bulursun diye yardım edebilcek birileri varmıdır. http://static.ideefixe.com/images/51/51014_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Farklı bir ilde yaşayan oldukça büyük bir kitabevi sahibi arkadaşım var istersen telefon açıp ona sorayım. Ben bulamadığım birçok kitabı onun sayesinde buldum. Ellerinde varsa sana telefonunu veririm kargoyla gönderirler. Kargo parası kitap ücretini havale etmek vs tarzı şeyler sorun değilse mesaj atarsın ararım kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 guzelmis kapagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sahaflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Firat'a sorabilirsin. ( Cok a-killi adam gibi sacma bi nick'i var =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Nessarien said: Farklı bir ilde yaşayan oldukça büyük bir kitabevi sahibi arkadaşım var istersen telefon açıp ona sorayım. Ben bulamadığım birçok kitabı onun sayesinde buldum. Ellerinde varsa sana telefonunu veririm kargoyla gönderirler. Kargo parası kitap ücretini havale etmek vs tarzı şeyler sorun değilse mesaj atarsın ararım kendisini. çok iyi olur para sorun değil kitap önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ingilizcesi olsa kurtarır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Böjeek said: Nessarien said: Farklı bir ilde yaşayan oldukça büyük bir kitabevi sahibi arkadaşım var istersen telefon açıp ona sorayım. Ben bulamadığım birçok kitabı onun sayesinde buldum. Ellerinde varsa sana telefonunu veririm kargoyla gönderirler. Kargo parası kitap ücretini havale etmek vs tarzı şeyler sorun değilse mesaj atarsın ararım kendisini. çok iyi olur para sorun değil kitap önemli Sordum dışarıda olduğu için net birşey söyleyemedi (kontrol etmesi lazım doğal olarak) yarın kontrol edip bana haber verecek elinde varsa ayıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 @Verlure son ihtimal bulamassam olabilir tabi. @Nessarien ilgin için çok teşekkür ederim ayrıca haber bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 turlce olmasi sart mi? degilse http://www.abebooks.com/servlet/SearchResults?an=michael+talbot&kn=holographic&x=0&y=0 buraya bakabilirsin, ama turkce pek bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ilk ihtimalim türkçe olmasından yana. eğer bütün umutlarım tükenir bulamassam ingilizce alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kitabı sadece okumak için mi istiyorsun yoksa alayım kütüphanemde bulunsun diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Sayfalarından uçurtma yapacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yok manyağım da, bu kadar bulunmayan bir kitabı bulup o tozlu raflara bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 batu zor o iş kütüphaneden kasıcaksın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://bilgesahhafkitabevi.com/ ara bakalim buradaki numarayi. bursada bir yer, kitap var sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Böjeek said: @Verlure son ihtimal bulamassam olabilir tabi. @Nessarien ilgin için çok teşekkür ederim ayrıca haber bekliyorum malesef ellerinde olmadığını söyledi. ne kitapmış yaw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mum_Chamber said: http://bilgesahhafkitabevi.com/ ara bakalim buradaki numarayi. bursada bir yer, kitap var sanirim ahaha varmış. adama 4 kere fiyat sordum çok yüksek söylemeye dilim varmıyo dedi. zorla söylettim resmen fiyatını. veya buraya girip internettende alabiliyomuşum. http://www.nadirkitap.com/ çok teşekkür ederim mum gerçekten acayip iyi oldu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.nadirkitap.com/holografik-evren-kitap636582.html adresi ben de buradan buldum o firmayi zaten. sanirim yayinevi bastirmiyor artik kitabi. http://www.ruhvemadde.com/ 'da listelenmiyor. neyse, yardimci olabildiysem ne mutlu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ruh ve maddeyi aradım işte basımı yok ama fotokopi verelim dediler 20 TL. ye. ama burası çok iyi oldu gerçekten çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 balon said: batu zor o iş kütüphaneden kasıcaksın sanırım. yok abi zaten istanbul uni.den alsin diyecektim de neyse bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 istanbul ünide varmı ki varsa ben alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bizim okuldan bir hoca gidip oradan alabilirsiniz demişti bulamadığınız kitapları. fakat ben hiç denemedim. tabii bunun için öğrenci olmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar