calimero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Selamlar. bir süredir bilgisayarımdaki exe dosyalarını silemiyorum. muhtemelen virüstür diyorum fakat taramalarda bir şey çıkmıyor. Avira kullanıyorum, tavsiye edeceğiniz diğer anti virüsler nelerdir, ya da böyle bilinen bir virüs var mıdır??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 unlocker (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 unlocker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ahah çok teşekkürler ya, ekşi den arattım, hani virüs cinsi midir yoksa poroğram mıdır diye. şu entry i de burada paylaşmak isterim hislerime tercüman olan... unlocker ekşi entry - küfür içerir insani "kim kullaniyor amina koyim kim!?!? hangi program lan o hepsini sildim kapadim hala kullaniyor diyo deli olcam!!!" seklinde insanin cildirmasina engel olan super bir sey her eve lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 beyler sakin.. unlocker (tu) asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar