Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Selamlar uydunet baglattimda onlar kablolu modem getiriyolar malum. Kablosuzuda 200 tl ye satiyolar. Ucuzu var mıdır varsa nerden edinirim. Bilenler paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 adsl e göre pahalı kablosuz modemleri. wireless router işini görür.90 liraya halletmiştim o sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Nerden hallediyoruz o isi. Hani 200 e almaya değecekse alınır ben ultratv zamanı 10 sene kullandım bı modemi 200 dolardı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 eski modemine wireless router bağlasan olur; bne öyle kullandım uzun süre. eski modem uçunca ikisini de emekliye ayırıp wireless kablosuz modem aldım 200 lira ödeyip aynen senin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 fizban said: eski modemine wireless router bağlasan olur; bne öyle kullandım uzun süre. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Pek anlamıyorum ben nerden alınır yapılır bu is :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar