Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ırççı bence bu t.d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 aynısını fatih terim duroya yapmıştı, ona kafası önde koşmasın dedim, koştu, çıkardım demişti sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Or1on said: miyaw33 said: Eğer stoke forumlarını okursanız herkes teknık direktöre küfür ediyor.Adam son dakıkalarda tuncayı aldı ve çift forvete dondu,hemen akabınde gol yemekten tırsıp tuncayı cıkarıp defans oyuncusu aldı.İşin komiği tuncay kontrarağa daha yatkın,zaten sonuctada stoke golu 90 da yedi. Teknık direktör gider yakın zamanda. 85. dakikada takım 10 kişi kaldığı için Tuncay'ı çıkardı. oyundan tuncayı aldıgı anda baska bır forvet daha oynuyordu ve berbattı,normal olarak ou alması lazımdı.Tam okursanız zaten belırtmısım tuncay kontraya daha yatkın oldugundan da ayrıca kalması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ayvayı yedik.1 yıl boyunca gazeteler tuncayı 3 büyüklere getirip dururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tuncay beşiktaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cado said: ayvayı yedik.1 yıl boyunca gazeteler tuncayı 3 büyüklere getirip dururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tuncayı amigo olarak almalı..Bilimum üçlü çektirme,bir baba hindi çektirme,davul çalma etkinliklerinde kullanılabilir..Arada ihtiyaç olursa tribünden iner 5-10 dakka sahada takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Takvimde yine haber tuncay ''kurtarın beni hocam'' dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 veri gud mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 DoubleW said: tuncay beşiktaşta once antep'e gitmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Yazık lan o da insan onunda duyguları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Birkaç sene önce aynısı Fenerbahçe-Denizlispor maçında yaşanmıştı yanlış hatırlamıyorsam... Denizlispor'da Giray Bulak,Eyüp'ü oyuna alıp yine 5-10 dakika sonra çıkarmıştı,surat ifadesini hiç unutmuyorum,ciddi çok üzülmüştüm görünce...Uefa kadrosundaki Eyüp,bilmiyorum şimdi nerededir,boyu çok kısaydı ve fiziği yetersizdi ondan başarılı olamadı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 madem bilgilerimizi paylaşıyoruz. zico kemal'e yapmıştı aynısını bende onu hatırlıyorum. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Oley beter olsun :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 We good team, they good team. I top team, defence and short pass win, I team players, I score happy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahhaha bu ne be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kanuni said: ahhaha bu ne be :) http://www.youtube.com/watch?v=HjpzO_Zr3tE Tuncay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahahah cooook kotuuuuuuuuu... konusmaaaaa konusmaaaa adam sansinlar. hayir FB liyim ama yemin ediyorum dinleyemedim utandim ya.. neyse gelistirir herhalde konusmasini. off icim kalkti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi adamın solemek istediğini gayet rahat anlıyodur millet. sonucta turkiyeye gelen yabancılarda bole konusuo turkceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 "Derdimi anlatacak kadar çat pat" ifadesi var Ronaldo'nun suratta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahah Tuncay ingilizceyi fatih terimden öğrenmiş olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 adam konuşmak için konuşuyor gibi ronaldo en azından "anlamadım abi?" fln demiş :P ama ronaldo da 1.5 dk konuşacajk olsa daha farklı şekilde konuşamazdı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Budur işte bilmiyorsan konuşmayacaksın, kendini maymun etmenin alemi yok lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 it good game. i happy. short pass. last sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar