Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Poker oynayacağız ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blindla falan ugrasmayın normal şekilde dagıtma parası alarak oynayın aklınız karısmasın. İlk yere vurmaya limit getirin yani ilk 2 kagıt sonrası olan arttırmaya ki herkes oyuna istedimi az bi riskle girebilsin oyun bolca dönsün.
Mesaj tarihi:
masadaki parasi biten oyuncu tekrar oyuna girebilir yeni para ile.. boylece kotu oyuncular kaybedince oyuna devam etmek isterlerse devamli para kazandirmis olur digerlerine
Mesaj tarihi:
30 tl den fazla kimsenin batmasını istemiyoruz. Yani istese bile 30 tl den fazla harcayamayacak. Aynı zamanda da bu 30 tl yi hemen tüketmesin. Derdimiz bu...
Mesaj tarihi:
Böle peşin pazarlıklı pokerde hayatımda görmedim ha.
Kimse batmasın ama aynı zamanda kimse kazanmasın istiyoruz. Kimse oyun dışıda kalmasın herkes kazanmasın ama kimse kaybetsin....

ahahhh
Mesaj tarihi:
Pokerde amaç herkesi batırıp kazanmak oldugundan istedigin biraz zor ama şöyle bişi yapabilirsiniz. Max bete limit koyun mesela oyuna giris max 1 olsun daha sonra arttırma basına max 2 yapılabilsin ve rest mest olmasın yani bi oyunca oyun basına max 1 giris + 2+2+2 yere açılan 3lü ve en sonda 2 daha dersek bi oyunda herşeyini kaybetmeye bile çalışsa 9 ytl kaybedebilsin.
Mesaj tarihi:
ya şu soruyu soruyosan bırak arkadaşların oynasın sen oynama bence. paraya oynayamayın bu soruyu soruyosanız. fiş alın fişle oynayın yada iflas gitsin bulaşık yıkasın diğeri bakkala gitsin falan. yazık ömerler cüzdanı.
Mesaj tarihi:
30ytlyle zor biraz =
bide boyle kimse batmasin surekli oynayalim diyede bisi olmaz yani max5 el icinde biri gider
sehir neresi bide oda onemli =P
gerci daha cok underground olur ama ege uni ogrenci koyunde oynuyorduk biz baya bi rus+yabanci uyruklu vardi bizim katta vardi(erkek sakin olun)11k ruble kazanmistim hem vodkalarida fena degil =)
Mesaj tarihi:
http://www.theprintworks.com/images/poker1.jpg

bence biraz chip alın kağıda herkesin girdisini çıktısını yazın sonra makul bi orana getirip verin alın paraları
Mesaj tarihi:
Boci said:

Abi iyide belli bi yaşa gelmişiz. Masada votkalar çerezler.. Hatunlar falan.

3 fasulye arttırıyorum... Olmuyo be..

Zaten birilerinin batıcağını,
Oyunun zevkinin all in deyip riske girmek olduğunu,
Zaten bütün parayı kaybetmeyi kimsenin öyle kolay kolay göze alamayacağını sırf o yüzden all in diyemeyeceğini
anlatamadım şu arkadaşa
birileri anlatsın
Mesaj tarihi:
Yazdık ya len 2 post üstte.

Diğer yandan normal şekilde oynayınca...

Bi sonraki haftaya oynayacak adam sayısı düşüyo
Hırs oluyo kemik sesleri geliyo
Arkadaşlıklar bitiyo falan
Mesaj tarihi:
Şimdi adam başı 20 pul alın. Herkes ortaya 5 ytl koysun.
Pulu biten oyunun ortasında yeni pul alamasın direk çıksın oyundan. Son kalan ortadaki parayı alsın. Biz isteğe göre şey yapıyoruz son iki kişi kalınca pullar eşitse oyun şok uzuyor onun için son iki kişi kabul ederse bölüşüyorlar ortadaki parayı, yada önlerindeki pul oranında paylaşıyorlar parayı.
  • Yeni Oluştur...