Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Poker oynayacağız ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Teksas holdem oynamak istiyoruz
-Oyun uzun sürsün istiyoruz
-Adam başı otuzar liradan oynayacağız
-Bir oyuncunun bikerede "all in"(rest) deyince 30 lirayıda bastırmasın oyunda hep olsun istiyoruz.

Tecrübeli poker partisi vermiş arkadaşlardan yardım istiyorum :)
Mesaj tarihi:
Markamız olmadığı için bozuk paralar ile oynıycaz oyunu. 10 kuruş 25 kuruş ve 50 kuruş olarak mı oynamalıyız yoksa bi kademe yukarsını yani 25-50 kuruş ve 1 tl lik gibi mi?

Mesela blindlar nasıl olmalı ve max bet kaç olabilir? Amacımız oyuncular oyunda kalsın gün hemen bitmesin. 6 kişi olucaz bu arada...
Mesaj tarihi:
Max betten kastın yani en fazla atıyorum 3 lira basamilcez dimi rest deyince?

Ya kıl bi arkadaş var bizim, ben dedimki turnuva mantığı olsun Tur tur gidelim dedim, Yani herkes 5 lirayla girsin son kişi kalana kadar oynansın dedim, Bitince baştan 5er lirayla girelim dedim. Yok dedi sora bi kişi tüm parasını kaybedince diğerlerini bekliycek te yok efendim bütün para bi kişide toplanmasında falan diye bişeyler söylüyor.
Mesaj tarihi:
Ya turnuva mantığında olunca, biri çabuk elenirse diğerlerininde elenmesini beklemesi 1 saat bile sürebilir. Bu sırada açıkta öyle 1 saat beklemesini istemiyoruz..
Mesaj tarihi:
gidin 50 liraya poker takımı alın, kazanan kaybedene bi pislik yapsın. hem oyunun ciddiyeti bozulmaz hemde para filan uğraşılmaz. orataya illa bişi koycaksanız gtüne güvenen gelsin.
Mesaj tarihi:
Joker said:

gidin 50 liraya poker takımı alın, kazanan kaybedene bi pislik yapsın. hem oyunun ciddiyeti bozulmaz hemde para filan uğraşılmaz. orataya illa bişi koycaksanız gtüne güvenen gelsin.

50 tl lik poker takımında 50 tane marka var ya. Biz 6 kişiyiz. Yetmiyo...
Mesaj tarihi:
Boci said:

Joker said:

50 tl lik poker takımında 50 tane marka var ya. Biz 6 kişiyiz. Yetmiyo...

http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=4959590
  • Yeni Oluştur...