DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 =o) Hepinize bu güzel tebrikleriniz için çok çok teşekkürler! Eski paticiler az çok bilir nerden nereye geldiğimiz =o) Yok Uo tanışma, yok Istanbul -Antalya kavgası, vay be evleniyoruz derken sıra çocuğa geldi=o) Ne çabuk geçiyor yıllar... 1999-2000 de başlayan bir macera bu=o) Nerd olmasın diyenlere de duyurulur hala online gaming FTW =oP DAOC ve WOW u da geçtik AION a verdik kendimizi artık çocuk nolur ben bilemicem uehueh @ Estel : saol şımardım hihi @ Aquila & Penth: bu arada penth kuzey Fransa Axel-Aksel gayet uygun Frce ismi olmak zorunda =o) hem trceyede uyuyor @ Leopar : gelirsen mutlaka haberimiz olsun =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Allah analı babalı büyütsün, tüm iyi dilekler sizle de. Bu ilişkinin başlangıcını hatırlıyorum ben BonePART vs zurnacı geyikleri vs. Zaman ne çabuk geçiyor anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 maşşallah ya. o ne güzel bi hamimeliktir. nazar değmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ^_^ umarım ufaklığın ilk adımlarını da dijital ortamdan görebilme imkanına ulaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sağolun arkadaşlar ;) bi ara su 3 boyutlu fotosunu alirsak onu da koyariz hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ennee allah analı babalı büyütsün =) herkes çoluğa çocuğa karıştı yahu hakkaten pek sevindim, sağlıklı sıhhatli ve mutlu bir hayat yaşar/yaşarsınız umarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Wendigo said: Semih'cim biz Lily Bade'yi gördük begendik. Eh malum bizim oglanin ismi de Rüzgar. Ne yöne eser, ne olur, ne olmaz hic bilemeyecegim ;) Hep kismet bu isler aueuhaea hahahahaha hayirli olsun hocam, allah anali babali buyutsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 DiaBLeSSe said: Nerd olmasın diyenlere de duyurulur hala online gaming FTW =oP DAOC ve WOW u da geçtik AION a verdik kendimizi artık çocuk nolur ben bilemicem uehueh eh ruzgarda hello kitty onlinela baslar artik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Çok tebrikler. 2. nesil geliyor cidden, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 niye axel diye bir isim koydunuz ben de merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hem türk hem fransız vatandaşı olacak. o yuzden turkiyede de anlasilmasi muhtemel ve az da olsa kullanilan bir fransizca isim sectik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Axel Türkiye'de nasıl anlaşılacak? En azından içinde yabancı karakterler (X) olmayan bir şeyler seçseydiniz. Oliver falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dinan olsun dinan. dinan var fransada şehir. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Açık olayım, Dinan baya kötü isim. Dinan Eser. RÜZGAR Eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 zaten çocuum olursa adını direk rüzgar koyuyuorum. soy isim ile uyuma bakar mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Dynun harbi super uyum =o) Adaş olurlar işte hehe Axel fransız vatandaşlığı için X le yazılmak zorunda Trce karşılığı Aksel trce adıda Rüzgar zaten... Eee çift vatandaşlığın avantajları varsa birde desavantajı olsun canım =o) Gerçi bence çok karizma hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ahahah, cok iyiymis dinan. bu arada cidden baya yakisikli bisi olucak tahminimce, iki guzel insandan. bi ucan bi kacan kurtulucak elinden ehu. simdiden accountunu alalim, biz kasmaya baslayalim gearini falan, akli erince pvp yapmaya baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Oha... Radyodan Diablesse'e Fransızca mesaj gönderdiğimi bilirim hava olsun diye sdfg Ne çabuk geçmiş UO yılları... Şaka gibi. Vatanına milletine, annesine-babasına, geleceğine ve yaşayacağı hayata hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Super! Ikinize de - daha dogrusu ucunuze de - tebrikler !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hamileyken bu kadar hos gorunmek herkesin harci degil yalniz =) Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sharky said: Super! Ikinize de - daha dogrusu ucunuze de - tebrikler !! Abi cocugun yapilirken kendisine bi katkisi yokki. Hani istese de olamiyor. Eheah. Onu niye tebrik ediyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hakkını yememek lazım yine de. milyonlar arasından sıyrılıp birinci gelmek o kadar da kolay değil=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 My name is Tibet Rüzgar Tibet Axel Rüzgar Tibet... ;) cok can yakicak oglum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ismi bi an "Axel Rüzgar Tibet Şubat" böyle okudum, lan dedim. ne garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Fransız vatandaşlığını nasıl kaptınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar