fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 zuaa azerice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 denediniz mi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gelirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mükemmel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ne edirsen diyo lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dost kimi əlavə et Xoşuma gəldi və 7 başqa dost I MISS MY ERASMUS LIFE qrupuna qoşuldu. 10 dəqiqə əvvəl · Bu Qrupa qoşul AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ilginç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Heyranı et sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 "Maraqlanır: Qarılar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Umur adlı istifadəçinin şəkilləri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Qadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lan bir ben komik bulmuyorum su azerice dilini maç izlerkende gülemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bug var sende. ya da azerisin. "BAYRAQLARI YELLEYE YELLEYE" kalıbına nasıl gülünmez. seher yemeği'ne, dünya uşaq edebiyatına, balaca şehzade'ye(küçük prens) nasıl gülünmez. gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sana o zaman pirated english versiyonunu öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Abi çok iyiymiş ya 2 saattir gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pirate çok bayıyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bi kaç kilit şeyler var onlara dikkat etmek lazım. yoksa anlaşmak kolay azerilerle. bi gece oturduk rakı sofrasına. bizde rakı=muhabbet ya hani, açtık bir muhabbettir. masada bir anda bir testesteron patlaması oldu, sezdim onu ama anlayamadım niye. meğerse azerilerde muhabbet kadınla erkek arasında olurmuş. adamlar zannetmiş, karı kız gelecek birazdan. sohbet demek lazımmış bunlara. ilerleyen saatlerde alkolün tesirine girince bunlar lafı koydum ama. "size pezevenk lazım, azerbaycana gidin" dedim. çok çocukça ama koydum lafı. bi tanesi de bi gün geldi eve güya yemek yapacak. şirin nerde şirin diyip duruyor, pamidor nerde pamidor diyor. şirin şeker demekmiş, pamidor domates. sonra adam tutup demesin mi; "bizim ki asıl türkçe." alkol yoktu o gün, "hasttir lan" dedim içimden. ruslardan beter içiyorlar ha. işiniz yoksa bulaşmayın hiç. yazmayı unutmuşum bak. pezevenk işadamı demekmiş bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ali Veli münasibətdədir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 huun said: ilerleyen saatlerde alkolün tesirine girince bunlar lafı koydum ama. "size pezevenk lazım, azerbaycana gidin" dedim. çok çocukça ama koydum lafı. UFF NASILDA LAFI KOYMUŞSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar