Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anti virüs

beypazarý

Öne çıkan mesajlar

Avast Pro 2 aylık deneme sürümü + Zone Alarm
2 ay sürelik lisansı bitince Avast home kullanırsın.

Avast free olduğu için burun kıvırmayın gerçekten güzel çalışıyor... (Hem denemiş de olursunuz)

Ben antivirüs ve internet security programlarının çoğunu kullandım ücretsiz sürüm istiyorsan avas + zone alarm ikilisi ile işini fazlasıyla göreceksin. Alternatif olarak AVG free ve Antivir Free de mevcut. Ama ben bunlardan avast kadar memnun olmadım.

Bunlar beni kesmez ben profesyonel lisanslı kullanacağım diyorsan
Norton Internet Security 2010 ve Eset Smart Security kullanabilirsin.

Bazı kişiler Kaspersky önerecekler ama virüs programları içinde en çok False Alarm veren virüs programınıdır aynı zamanda. Çok iyi çalıştığını falan ispatlamak için herşeye virüslü gözüyle bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da bi antivurs lazım kaspersky kullanıyordum baya da güveliydi.Birde beles 2010 int. securty bulunca çok hoş olmuştu.Ama sistemi inanılmaz yavaşlattığı için sildim.

Şimdi (real-time protection olmasa da olur, hatta olmassa daha iyi olur.) lightweight bisiy istiyorum.Aradığım hepi topu 5 özellik var.

Tek tek dosyaları tarayabilsin.
Full sistem scan yapabilsin.
Bulduğu şeylerden kurtulabilsin.
E tabii bide adam gibi bulsun, atladığı virüs olmasın
Sürekli pop çıkarmasın zart zurt diye.

Ha asıl olay ne, bunlardan başka bişiy yapsın istemiyorum. Sadece üstteki özellikler yeterli.Var mı böyle bildiginiz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yeni konu açmadım o yüzden buradan yakalım dedim

şimdi para verip av programı almak istiyorum crack fln olmadan başımı ağrıtmadan

kullanıulacak yer evdeki 2004 model xp li makine hani oyun oynanmıyor ama bankacılık işlemleri hep buradan yapılıyor o yüzden iyi bir av istiyorum sistemi yavaşlatması çok sorun değil zaten dediğim gibi işte yazı yazmak, download ve internet bankacılığı gibi basit işlevsel şeyler yapıyoruz

ne tavsiye edersiniz? McAfee nininternet security sini dene sürümünde başka bir makinada kullandım ve çok memnun kaldım ama almaya değer mi? tarama yaptığım zaman bütün virüsler bulunur mu?

yoksa gidip nasıl olsa oyun oynanmıyor diye xp görünümlü linux kuracağım (annemler kullandığından şimdi linux fln kasmasınlar bu saatten sonra olacaksa xp görünümlü çift tıkjlamalı bir şey olsun diyorum)

şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

norton ile mcafee yıllardır bana antisempatik geliyor (kullanmışlıgım var 4 5ay kadar ikisinide)

kaspersky kullanıyordum oldukça uzun süredir ancak son 1ay kadar önce pc'yi ultra yavaşlattı (bir çeşit bugdan dolayıymış kendileri söylüyor, bilmiyorum düzeldimi) bende nod32e geçtim gayet hafif güzel

free olarak avira en iyisidir
Sosyal ağlarda paylaş

Avira Preminum çok kaliteli olduğunu okumuştum bi yerlerde. 2006-2008 arası testlerde 5 birincilikle ilk sırada yer alıyordu. Kullandınmı dersen kullanmadım free olanı kullandım aviranın ama pek hoşuma gitmedi. G-Total Care diye bi av var çok kaliteli max güvenlik ama çok kasıyor internet sayfalarını açarken video açarken herşeyi tarıyor ondan sonra kullanıyor buda internet sörf hızını gözle görülük bi şekilde yavaşlatıyor. En son 1 ay kadar kullandım memnun kaldım ama netbook olunca elimdeki makina kısıtlı olan bi ram ile biraz sıkıntı oluyor o yüzden kaldırdım.
Önerebilecemkerim bunlar. G-TotalCare cidden kaliteli ama.
Sosyal ağlarda paylaş

babacum makineyi bi combofix le .av olarak avirayı denemedim bile tembel olduğumdan sanırım :) avg kullanıyorum free daha virüs bulaşmadı ama ben milletten cd veya flash da dosya almıyorum netten de indirdiğim herşeyi tararım önce. avg de o dediğin bu sitede virüs var aga olayı var sanırım bana bi kere çıkmıştı uyarı dikkat etmemiştim.eski makineye öle yavaşlatacak av kurma derim önemli deil dion ama sonradan deli olursun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...