beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arkadaslar toshiba laptopım var. mc afee antivirüs yazılımı vardı. deneme süresi bitti. ne tavsiye edersiniz? internetten mi indirmek parayla mı almak daha güvenli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Avira Güvenliliğinden değil, ücretsiz olanların içinde en iyi olduğundan. Yoksa bir Kaspersky, bir Norton ile yarışamaz... Nod32 ile yarışır belki ama! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kaspersky, norton, panda, avira, bitdefender bunlarin ucretli surumlerine bak. Illaki bir yerlerde bi 6 aylik 9 aylik 3 aylik olsun promosyon keyler dagitiyorlardir. Biraz arastirirsan bulusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Avast Pro 2 aylık deneme sürümü + Zone Alarm 2 ay sürelik lisansı bitince Avast home kullanırsın. Avast free olduğu için burun kıvırmayın gerçekten güzel çalışıyor... (Hem denemiş de olursunuz) Ben antivirüs ve internet security programlarının çoğunu kullandım ücretsiz sürüm istiyorsan avas + zone alarm ikilisi ile işini fazlasıyla göreceksin. Alternatif olarak AVG free ve Antivir Free de mevcut. Ama ben bunlardan avast kadar memnun olmadım. Bunlar beni kesmez ben profesyonel lisanslı kullanacağım diyorsan Norton Internet Security 2010 ve Eset Smart Security kullanabilirsin. Bazı kişiler Kaspersky önerecekler ama virüs programları içinde en çok False Alarm veren virüs programınıdır aynı zamanda. Çok iyi çalıştığını falan ispatlamak için herşeye virüslü gözüyle bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 netbook değil notebook ise ben vipre öneririm.. gerçekten çok hızlı tarar ve kasma yapmaz. gmx'den bi email hesabın varsa alt mail adresleri açaraka 60günlük sürümler kullanabilirsin. bittikçe alt mail adreslerinden yeni 60günlük süre alır devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bana da bi antivurs lazım kaspersky kullanıyordum baya da güveliydi.Birde beles 2010 int. securty bulunca çok hoş olmuştu.Ama sistemi inanılmaz yavaşlattığı için sildim. Şimdi (real-time protection olmasa da olur, hatta olmassa daha iyi olur.) lightweight bisiy istiyorum.Aradığım hepi topu 5 özellik var. Tek tek dosyaları tarayabilsin. Full sistem scan yapabilsin. Bulduğu şeylerden kurtulabilsin. E tabii bide adam gibi bulsun, atladığı virüs olmasın Sürekli pop çıkarmasın zart zurt diye. Ha asıl olay ne, bunlardan başka bişiy yapsın istemiyorum. Sadece üstteki özellikler yeterli.Var mı böyle bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Yaklaşık 3 senedir bu tür topiclere söylediğim tek şey Nod32 hatta daha iyisi ESET smart Security. Sistemde çalıştığını bile hissetmiyorsun ve yemin ediyorum o kadar uğraşırım daha 4 senedir bir gün ağlamadım "virüs girdiii formeaaaat" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yeni konu açmadım o yüzden buradan yakalım dedim şimdi para verip av programı almak istiyorum crack fln olmadan başımı ağrıtmadan kullanıulacak yer evdeki 2004 model xp li makine hani oyun oynanmıyor ama bankacılık işlemleri hep buradan yapılıyor o yüzden iyi bir av istiyorum sistemi yavaşlatması çok sorun değil zaten dediğim gibi işte yazı yazmak, download ve internet bankacılığı gibi basit işlevsel şeyler yapıyoruz ne tavsiye edersiniz? McAfee nininternet security sini dene sürümünde başka bir makinada kullandım ve çok memnun kaldım ama almaya değer mi? tarama yaptığım zaman bütün virüsler bulunur mu? yoksa gidip nasıl olsa oyun oynanmıyor diye xp görünümlü linux kuracağım (annemler kullandığından şimdi linux fln kasmasınlar bu saatten sonra olacaksa xp görünümlü çift tıkjlamalı bir şey olsun diyorum) şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 avira ucretsiz ve en basarili av'lerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 parayla alabileceklerimden iyi midir? var mı böyle mcafee gibi sielerin yanında "hacı sen buraya girme buradan spyware/trojen/popup geliyor" gibi yönlendirici mesajlar veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben kaspersky aldim 3 makinelik internet security 140 lira mi ne. ama kendimi nedense bi salak hissettim. zira laptoplari yava$latiyor biraz. sadece desktopta guzel cali$iyor. o da desktopun kalitesinden olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Norton Cooperation edion "en iyisi budur daha iyiside yoktu" kısaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 norton ile mcafee yıllardır bana antisempatik geliyor (kullanmışlıgım var 4 5ay kadar ikisinide) kaspersky kullanıyordum oldukça uzun süredir ancak son 1ay kadar önce pc'yi ultra yavaşlattı (bir çeşit bugdan dolayıymış kendileri söylüyor, bilmiyorum düzeldimi) bende nod32e geçtim gayet hafif güzel free olarak avira en iyisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kaspersky derim.zerre problem yaşamazsın.kasperskynin bilgisayarı yavaşlattığı dönem geçti artık. ücretsiz diyosan tabi ki avira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 şimdilik avira yükleyeceğim de bu avira virüs girdikten sonra işe yaramıyormuş onu anladım :P c: ve d: ye giremiyorum ki bu sık başıma geliyor en sonunda kaldırıp camdan aşşağıya atacağım bilgisayarı o rahat ben rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya da linux kurayım şöyle kolay windows tadında zaten tarayıcım firefox, kelime işlemcim de open office böyle xp görünümlü vardı bir zamanlar var mı öyle linuxlar hâlâ? (bu da "aaah ah nerde o eski lünuxlar.." der gibi oldu ama idare edin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 o kadar kolay değil işte, keşke öyle olsa da millet çatır çatır linuxa geçebilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Avira Preminum çok kaliteli olduğunu okumuştum bi yerlerde. 2006-2008 arası testlerde 5 birincilikle ilk sırada yer alıyordu. Kullandınmı dersen kullanmadım free olanı kullandım aviranın ama pek hoşuma gitmedi. G-Total Care diye bi av var çok kaliteli max güvenlik ama çok kasıyor internet sayfalarını açarken video açarken herşeyi tarıyor ondan sonra kullanıyor buda internet sörf hızını gözle görülük bi şekilde yavaşlatıyor. En son 1 ay kadar kullandım memnun kaldım ama netbook olunca elimdeki makina kısıtlı olan bi ram ile biraz sıkıntı oluyor o yüzden kaldırdım. Önerebilecemkerim bunlar. G-TotalCare cidden kaliteli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 zipzip said: kaspersky derim.zerre problem yaşamazsın.kasperskynin bilgisayarı yavaşlattığı dönem geçti artık. ücretsiz diyosan tabi ki avira geçenlerde ben hem heuristic scan hem "scan archives" hem de "open archives in background" dedim, bildiğin oyun fln kuramaz hale geldi bilgisayar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 babacum makineyi bi combofix le .av olarak avirayı denemedim bile tembel olduğumdan sanırım :) avg kullanıyorum free daha virüs bulaşmadı ama ben milletten cd veya flash da dosya almıyorum netten de indirdiğim herşeyi tararım önce. avg de o dediğin bu sitede virüs var aga olayı var sanırım bana bi kere çıkmıştı uyarı dikkat etmemiştim.eski makineye öle yavaşlatacak av kurma derim önemli deil dion ama sonradan deli olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mum_Chamber said: avira ucretsiz ve en basarili av'lerden biri. (tu) Avast kullandiim, 2 sene formatsiz kullandigim makine avast yuzunden cöktu. Sagolsun hem virus girdi, hem kaldiramadim avasti sonra falan sacmaladi. 1 senedir avira free kullaniyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar