ripe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Aslında ilk defa böyle birşey yaptım, TBC de Black Temple raidinde bir boss vardı, 3 yüzü olan. Orda ilk phase de istediği dpsi yapamadığımdan raidden atmıştı beni. Lvl 70 Human Holy Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 asfaloth said: rp serverıda olsa başarılı troll her zaman takdiri hakeder :D helal :D benimde orada bir charım var, lvl 5 warrior. bir gün birine küfredip ban yiyecem diye korkuyorum. rp serverlarında oynayanların fişlenmesi gerek asil trolluk rp serverinda yapiliyo lol serveri kapanan lvl char alip stormwind'i trolluyo hatta lvl 1 troll guild kuran bile vardi dilene dilene 15g toplamislar dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Wotlk den önce güzeldi, trade de adam arayanı direk report ediyorlardı, şimdi çok bozuldu. Şuda var The Sha'tar çarşamba günleri ilk açılan serverlardan oluyor, o yüzden diğer serverlar açılana kadar girmiyorum çünkü SW'de lvl 1 playerların istilasında oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abi cok merak ediyorum nasil rp yapiyosunuz? amacim dalga gecmek diil cunku herkes kralim lordum diye takilmak istiyo digerleri I'M HALF NIGHT ELF HALF DEMON HALF VAMPIRE HALF LESBIAN falan boyle abi ironforge'da kunduracilik yapiyorum iste coluk cocuk gecinip gidiyoruz diyen de var mi dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ben en son RP maceramı anlatayım o zaman. Gnome roguedum. Lion's Pride Inn (adı buydu sanırsam goldshire daki yerin) de bi human paladin vardı. Oranın güvenliğinden sorumlu gibi takılıyordu. Bende para istemiştim hana girip milletten sonra vermediklerinde dinamit atmıştım ortalığa kaçmıştım sonra paladin peşime düşmüştü mesela teslim olmuştum bende sonra birlikte SW zindanlarına gitmiştik beni suçlu bulmuşlardı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tomkat said: abi cok merak ediyorum nasil rp yapiyosunuz? amacim dalga gecmek diil cunku herkes kralim lordum diye takilmak istiyo digerleri I'M HALF NIGHT ELF HALF DEMON HALF VAMPIRE HALF LESBIAN falan boyle abi ironforge'da kunduracilik yapiyorum iste coluk cocuk gecinip gidiyoruz diyen de var mi dfsfd vardır ya, ben IF de hep ekmekci kıza yazıyodum, hiç gidip tyrande ye yada jainaya /flirt atmadım. Var yani böyle kriterlerini düşük tutanlar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Magnum said: tomkat said: abi cok merak ediyorum nasil rp yapiyosunuz? amacim dalga gecmek diil cunku herkes kralim lordum diye takilmak istiyo digerleri I'M HALF NIGHT ELF HALF DEMON HALF VAMPIRE HALF LESBIAN falan boyle abi ironforge'da kunduracilik yapiyorum iste coluk cocuk gecinip gidiyoruz diyen de var mi dfsfd vardır ya, ben IF de hep ekmekci kıza yazıyodum, hiç gidip tyrande ye yada jainaya /flirt atmadım. Var yani böyle kriterlerini düşük tutanlar =p dfsdf FRESH BREAD FOR SALE BAKED THIS VERY MORNING yanliz cok pis gideri var o ekmekcinin, dwarf olsam kesin atlardim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tomkat sende bariz rp serverıu oyuncususun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bende garip bir şekilde bu iğrenç gnome ile yaptım RP. Çıldın mühendis/warlock oldum, Draenei aradım SW de, beynini incelek için. Female biri yattı kenara bende inceledim.Sorular sordum millete yokmu şöyle sağlam Engineer. "Sizin koskoca battleshipleriniz var bu baltalar niye falan diye?" Çıkarın şu rail gunları da Horde bir temizliyelim dedim. Sonrasında Arthas'a bakarız.Tamamen doğaçlama oldu. Female Draenei'ya taktım kafayı, kız korktu benden, erkek arkadaşını çağırdı. Millet hemen uyuyor sana. Akşam logoff olucak iken /player yazdığımda 5 saat 4 dakika RP yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abi evet sorma ya delircem chari vanilla zamaninda actim, o zaman pvp/ pve/ rp nedir hic bi fikrim yoktu, hatta wowu da trial almistim, diablo gibi bisey saniyodum neyse abi actik chari, dedi server sec pvp kirmizi, kirmizi uyari rengi, bi bokluk vardir, geri kalan da pve bi tek rpler az, dedim bu olsun ben lvl 15ken ogrendim rp'nin nooldugunu derken tbc cikti bilmemne raid maid derken kaldim orda, bi de account payment block yedi, kaldim orda simdi pure raid, icecrowndan cikmiyorum mal mal tipler gormemek icin ama blocklu olmasam 1 saniyede server transfer gogo chromaggus horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 asfaloth'a cevap olarak yazmistim, arada kaldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 chromaggus neden ki? arkadaşın falan mı var orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kötüsün lan niahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tomkat said: abi evet sorma ya delircem chari vanilla zamaninda actim, o zaman pvp/ pve/ rp nedir hic bi fikrim yoktu, hatta wowu da trial almistim, diablo gibi bisey saniyodum neyse abi actik chari, dedi server sec pvp kirmizi, kirmizi uyari rengi, bi bokluk vardir, geri kalan da pve bi tek rpler az, dedim bu olsun ben lvl 15ken ogrendim rp'nin nooldugunu derken tbc cikti bilmemne raid maid derken kaldim orda, bi de account payment block yedi, kaldim orda simdi pure raid, icecrowndan cikmiyorum mal mal tipler gormemek icin ama blocklu olmasam 1 saniyede server transfer gogo chromaggus horde Blizzard'a mail gönderirsen 1 haftada, telefon açarsan 1dk'da kaldırıyorlar payment block'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 4 senedir sadece RP serverlarında oynuyorum ana olarak. RP çok zevkli şey. Eğer etrafınızda RP yapan insanlar Lordum 5 gp pls diye gezen tiplerse zaten olmaz. Gidip türk brofist yaparsanız yine olmaz. Ortamı emiceksiniz, çok eglenceli eventler falan. Özellikle guildlar arası siyasi etkileşimler oyundan çok farklı bir zevk almanızı sağlıyor. frp gibin işte. Ciddi rp severim, ama arkadaşa tebrik. Bence bu oyunda böyle şeyler oyunu bir bakıma canlı tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 deadwoll said: tomkat said: abi evet sorma ya delircem chari vanilla zamaninda actim, o zaman pvp/ pve/ rp nedir hic bi fikrim yoktu, hatta wowu da trial almistim, diablo gibi bisey saniyodum neyse abi actik chari, dedi server sec pvp kirmizi, kirmizi uyari rengi, bi bokluk vardir, geri kalan da pve bi tek rpler az, dedim bu olsun ben lvl 15ken ogrendim rp'nin nooldugunu derken tbc cikti bilmemne raid maid derken kaldim orda, bi de account payment block yedi, kaldim orda simdi pure raid, icecrowndan cikmiyorum mal mal tipler gormemek icin ama blocklu olmasam 1 saniyede server transfer gogo chromaggus horde Blizzard'a mail gönderirsen 1 haftada, telefon açarsan 1dk'da kaldırıyorlar payment block'u. oha ciddi misin? ben onu ban gibi bisey saniyodum permament hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o değilde "neffarian ölüd yaşasın!!" ama her çarşambab o neffarion hortlar gibi yani böyle garip bir şey wow da rp olayı ya da yan yana duran iki kişide unique diye tabir edilen eşyadan birer tane olması.. yani madem soulboudn bu eşyalar adları işte "playername"s hede hödö olsa da o kişiye özel olduğu şeyedilse böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ripe said: Akşam logoff olucak iken /player yazdığımda 5 saat 4 dakika RP yapmışım. wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar