Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsim secimi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Söyle bir durum var ordada.Sinir olduğum bir adam karakterini başka servera taşıdı. Bende O isimi aldım. Şimdi herhangi bir şekilde ismini geri alma şansı varmı? Guildindekiler şikayer edicez falan diyorlar, merak ettim ne olabilir sizce?
Mesaj tarihi:

Adam birde ünlü.Serverin en iyi guildinin main tankıydı. Sırf yeni patch gelene kadar 5-6 kişi değişiklik olsun diye horde yaptılar karakterlerini. Bu adam da unutmuş galiba adını almayı. Guild liderinin de ikiz kardeşi burada..

Bu arada bu şekilde SW de dans ediyorum. ahhha Kötüyüm

Mesaj tarihi:
zaten RP realmi olduğundan, raid falan hak getire. EU realmleri arasında sondan 4-5, alttakiler de yeni açıldı!

Ama bu char ile iyi muhabbet yaptım SW de :D eğlenceli
Mesaj tarihi:
ripe said:

220/260
toplam 260 realm var, son dördünde n/a yazıyor.

senin gibi 10 tane daha adam varsa o realmde ztn progress disinda herseyle ugrasan hiç sasirtici degil sonuc
Mesaj tarihi:
ripe said:

Adam birde ünlü.Serverin en iyi guildinin main tankıydı. Sırf yeni patch gelene kadar 5-6 kişi değişiklik olsun diye horde yaptılar karakterlerini. Bu adam da unutmuş galiba adını almayı. Guild liderinin de ikiz kardeşi burada..

Bu arada bu şekilde SW de dans ediyorum. ahhha Kötüyüm

abi tipe gel ahahaha :D hll team
Mesaj tarihi:
rp serverıda olsa başarılı troll her zaman takdiri hakeder :D

helal :D

benimde orada bir charım var, lvl 5 warrior. bir gün birine küfredip ban yiyecem diye korkuyorum.

rp serverlarında oynayanların fişlenmesi gerek
  • Yeni Oluştur...