forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 eritip yakabiliyor folyoyu karnıyarıktan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 patlıcan, sen nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Patlıcanda metan gazı vardır az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 patlıcan da osurur , oda bizden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mangalda közlerken de patlıyor adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 fakat dünyanın en güzel sebzesi olduğu için sevmeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 patlican kebabi astsg;jb cadn; vfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne o ya acı acı hele içi öyle tohumlu fln safra kesesi gibi gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tuza yatırcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 reddiye said: ne o ya acı acı hele içi öyle tohumlu fln safra kesesi gibi gerek yok Patlıcanı seçmeye bilicen, tohumlusu da geçmiş oluyor, hatta acılıkları da genelde kalın kabuklu patlıcan seçmekten kaynaklanıyor eğer kızartmasını yapıyorsan. Sevmen için tarif vereyim, Genç ve çok büyük ya da kalın olmayan masum patlıcanlardan seçiyoruz, Bu arada varsa mangalı (en uygunu bu yoksa evde grillde, tost makinesinde de oluyor ama sıcaklık işte) yoksa da ocağı duruma hazırlıyoruz, Yıkayıp kuruladığımız patlıcanları çizip etmeden, bütün olarak yerleştiriyoruz, sapının hemen altındaki bölüm maşayla sıktığımızda çok yumuşak olana kadar pişiriyoruz, (bu arada patlıyorlar dikkat) Daha sonra pişmiş sıcak patlıcanları anneye, eşe, sevgiliye ya da sefil arkadaşlarımıza soyduruyoruz, Daha sonra eğer becerebilen anne, eş, sevgili varsa (sefil arkadaşlar bu noktada derman olmuyor) patlıcan, dövülmüş sarımsak, sirke, közlenmiş ya da en azından rendelenmiş domates, acı biber, tuz ve keyfe göre limonla karıştırıp, patlıcan salatası elde ediyoruz. Eğer beceremiyorsak ya da üşenmişsek; soyulmuş patlıcanları bütün olarak tabağımıza alıp çatal yardımıyla biraz yaydıktan sonra tuzlayarak hazırlıyoruz, En sonda ise bir büyüğü açarak tercihen yanında et ve közlenmiş biber ile tüketiyoruz. Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dolması efsane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 aquila said: patlican kebabi astsg;jb cadn; vfd ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 karnıyarık ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nikotin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nikotindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar