Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Arkadaşlar böyle 1.sınıf olanlar için yardımcı olabilcek daha önceki seneler hocaların sorduğu soruların olduğu site var mı? Örneğin cuma günü hukuka giriş sınavım var nerden soru çıkabilir bundan önceki seneler nerelerden sorular çıkmıştır ilk vizede falan bu tür bi site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abi bunun cevabı 2. sınıflar. okula gitseydin 1-2 arkadaş edinseydin, her sınavdan önce öğrenirdin sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 üniversite fotokopicisi ve geniş sosyal çevre tavsiye ediyorum. internette üniversitelerin sitelerinde var (mesela http://www.teknikforum.com/ www.umuttepe.net vs.) ama tüm üniler için not tutan bi yere rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Hocasına göre tek tek yazmaları lazım. Her hocanın soru stili farklı oluyor. En temizi üst sınıflarla tanışmak. Dersi 2. kez alanlar iyi bilirler neler çıkabileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dynun said: abi bunun cevabı 2. sınıflar. okula gitseydin 1-2 arkadaş edinseydin, her sınavdan önce öğrenirdin sen de :) Yok hepsi var aslında edindim de yarın sorucam sormadan bugün böyle kendi kendime çalışırken varsa yardımcı bi yer ondan istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Arma said: Hocasına göre tek tek yazmaları lazım. Her hocanın soru stili farklı oluyor. En temizi üst sınıflarla tanışmak. Dersi 2. kez alanlar iyi bilirler neler çıkabileceğini. Bi de şöyle bi sıkıntımız var hocanın okuldaki ilk senesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dartanian said: Arma said: Hocasına göre tek tek yazmaları lazım. Her hocanın soru stili farklı oluyor. En temizi üst sınıflarla tanışmak. Dersi 2. kez alanlar iyi bilirler neler çıkabileceğini. Bi de şöyle bi sıkıntımız var hocanın okuldaki ilk senesi :D Bak bu iyi değil işte. Sağı solu belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 cuma günkü sınava hem de hukuka giriş sınavına pazardan mı başlanır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dartanian said: Arma said: Hocasına göre tek tek yazmaları lazım. Her hocanın soru stili farklı oluyor. En temizi üst sınıflarla tanışmak. Dersi 2. kez alanlar iyi bilirler neler çıkabileceğini. Bi de şöyle bi sıkıntımız var hocanın okuldaki ilk senesi :D hocanın bi önceki okuluna gidip sınav sorusu bulan psikopat arkadaşlarım vardı, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bella said: cuma günkü sınava hem de hukuka giriş sınavına pazardan mı başlanır lan. Ya ilk sınav o.Başlangıç..Onu bugün bitiricem diğerlerine geçicem haftaiçi... Kolayları bu hafta halledeyim zorları son anda çalışayım dedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 wildpervert said: Dartanian said: Arma said: Hocasına göre tek tek yazmaları lazım. Her hocanın soru stili farklı oluyor. En temizi üst sınıflarla tanışmak. Dersi 2. kez alanlar iyi bilirler neler çıkabileceğini. Bi de şöyle bi sıkıntımız var hocanın okuldaki ilk senesi :D hocanın bi önceki okuluna gidip sınav sorusu bulan psikopat arkadaşlarım vardı, vay be. Bizim topoloji hocası üniversitenin şehir dışındaki kampüslerinden birinde daha derse giriyordu. Onları bizden 2 gün önce sınav yapmış. Soruları almışlar ordaki tanıdıklardan. Farklı sordu,patladık. Farklı sorduğu için mi patladım. Hayır. Çünkü kafam basmıyor o derse nefret ediyorum ondan patladım. Bu da böyle bir anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar