Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımcı Soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar böyle 1.sınıf olanlar için yardımcı olabilcek daha önceki seneler hocaların sorduğu soruların olduğu site var mı?

Örneğin cuma günü hukuka giriş sınavım var nerden soru çıkabilir bundan önceki seneler nerelerden sorular çıkmıştır ilk vizede falan bu tür bi site...
Mesaj tarihi:
üniversite fotokopicisi ve geniş sosyal çevre tavsiye ediyorum.
internette üniversitelerin sitelerinde var (mesela http://www.teknikforum.com/ www.umuttepe.net vs.) ama tüm üniler için not tutan bi yere rastlamadım
Mesaj tarihi:
Hocasına göre tek tek yazmaları lazım. Her hocanın soru stili farklı oluyor. En temizi üst sınıflarla tanışmak. Dersi 2. kez alanlar iyi bilirler neler çıkabileceğini.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

abi bunun cevabı 2. sınıflar. okula gitseydin 1-2 arkadaş edinseydin, her sınavdan önce öğrenirdin sen de :)

Yok hepsi var aslında edindim de yarın sorucam sormadan bugün böyle kendi kendime çalışırken varsa yardımcı bi yer ondan istiyorum :D
Mesaj tarihi:
Arma said:

Hocasına göre tek tek yazmaları lazım. Her hocanın soru stili farklı oluyor. En temizi üst sınıflarla tanışmak. Dersi 2. kez alanlar iyi bilirler neler çıkabileceğini.

Bi de şöyle bi sıkıntımız var hocanın okuldaki ilk senesi :D
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Arma said:

Bak bu iyi değil işte. Sağı solu belli olmaz.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Arma said:

hocanın bi önceki okuluna gidip sınav sorusu bulan psikopat arkadaşlarım vardı, vay be.
Mesaj tarihi:
Bella said:

cuma günkü sınava hem de hukuka giriş sınavına pazardan mı başlanır lan.

Ya ilk sınav o.Başlangıç..Onu bugün bitiricem diğerlerine geçicem haftaiçi...

Kolayları bu hafta halledeyim zorları son anda çalışayım dedim asdf
Mesaj tarihi:
wildpervert said:

Dartanian said:

Arma said:

hocanın bi önceki okuluna gidip sınav sorusu bulan psikopat arkadaşlarım vardı, vay be.

Bizim topoloji hocası üniversitenin şehir dışındaki kampüslerinden birinde daha derse giriyordu. Onları bizden 2 gün önce sınav yapmış. Soruları almışlar ordaki tanıdıklardan. Farklı sordu,patladık.
Farklı sorduğu için mi patladım. Hayır. Çünkü kafam basmıyor o derse nefret ediyorum ondan patladım.
Bu da böyle bir anımdı.
  • Yeni Oluştur...