Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pf yetemedim ve cozemedim soruyu ugrastim bayada Kovan çapı 255mm boru çapı 3/4''nominal boru sayisi 61adet boru uzunluğu=1.5m kovan uzunluğu=1.8m bağlantı borularının çapı4'' olan sistemin tüp kovan başlığı ve bağlantı borularındaki hızların ne olmasi gerektigini bulunuz. (ozkutle=1000kg/m^3 / viskozite=1x10^-3)Rnominal boru=21.6mm reynold kullanarak buldum sorunun bi kismini ama kovan basligindaki hizi bulamadim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ahsad sen beni ezmiştin adi herif ben de akışkanları senesinde geçtim! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ne zmn =( ugrastim simdi cozdum bu arada sinav cumartesiymis ben pazartesi saniyordum gotum atti yetistmez diye <: garbage'a acmisim bide lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Geç saatte açtığın için yardım biraz gecikecek sanırım )= good luck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hangi bölümün akışkanı bu böyle? Şaka gibi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 3 kere falan aldım bu dersi ama bu ne lan kovan falan? (inş. müh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 seramik muh bolum iyice kafam gitti ya muhendis mekanigini gittim akiskanlar gibi gordum neyseki cumartesiymis sinavi xD muhendis mekanigi patladi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bi an ısı değiştirgeci sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bidakka lan mühendislik mekaniğinde böyle şeyler olmaz ki mafsal uvuz fln olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu ne lan ben ne bok yiycem vizede aneyy keske biraz okula gitseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bro ters bir zaman olmasa yardım ederdim de simdi cıkmam gerek acelesi yoksa sorunun sonra bakıp yazarım cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 reddiye said: bidakka lan mühendislik mekaniğinde böyle şeyler olmaz ki mafsal uvuz fln olur o end muh dersi ya cok karistiriyorum yetemiyorum adeta soruyu cozdum bide gerek kalmadi sadece mekanikler karisti iste son hafta derse gitmedim hoca buna benzer 10-15 soruluk bi odev vermis ben de sinav takvimine bakarken akiskanlar var saniyordum bugun =) oyle haftasonu baya bi cilgin gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 zaman kazanıyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 koydum cocuu adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar