Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pf yetemedim ve cozemedim soruyu ugrastim bayada Kovan çapı 255mm boru çapı 3/4''nominal boru sayisi 61adet boru uzunluğu=1.5m kovan uzunluğu=1.8m bağlantı borularının çapı4'' olan sistemin tüp kovan başlığı ve bağlantı borularındaki hızların ne olmasi gerektigini bulunuz. (ozkutle=1000kg/m^3 / viskozite=1x10^-3)Rnominal boru=21.6mm reynold kullanarak buldum sorunun bi kismini ama kovan basligindaki hizi bulamadim :S
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ahsad sen beni ezmiştin adi herif ben de akışkanları senesinde geçtim! sdf
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ne zmn =( ugrastim simdi cozdum bu arada sinav cumartesiymis ben pazartesi saniyordum gotum atti yetistmez diye <: garbage'a acmisim bide lawl
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Geç saatte açtığın için yardım biraz gecikecek sanırım )= good luck.
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hangi bölümün akışkanı bu böyle? Şaka gibi haha.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 3 kere falan aldım bu dersi ama bu ne lan kovan falan? (inş. müh)
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 seramik muh bolum iyice kafam gitti ya muhendis mekanigini gittim akiskanlar gibi gordum neyseki cumartesiymis sinavi xD muhendis mekanigi patladi ama
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bidakka lan mühendislik mekaniğinde böyle şeyler olmaz ki mafsal uvuz fln olur
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu ne lan ben ne bok yiycem vizede aneyy keske biraz okula gitseydim
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bro ters bir zaman olmasa yardım ederdim de simdi cıkmam gerek acelesi yoksa sorunun sonra bakıp yazarım cozumu
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 reddiye said: bidakka lan mühendislik mekaniğinde böyle şeyler olmaz ki mafsal uvuz fln olur o end muh dersi ya cok karistiriyorum yetemiyorum adeta soruyu cozdum bide gerek kalmadi sadece mekanikler karisti iste son hafta derse gitmedim hoca buna benzer 10-15 soruluk bi odev vermis ben de sinav takvimine bakarken akiskanlar var saniyordum bugun =) oyle haftasonu baya bi cilgin gecti
Öne çıkan mesajlar