Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Selam. ATI Radeon X1550 - 512 MB ekran kartı kullanıyorum. acaip uçuk kaçık sistem özellikleri isteyen oyunlar piyasada oldugu ıcın bu soruyu soruyorum malum maddi problemler falanda var. sürücü güncellemeleri cartlar curtlar ile daha kaliteli performans alma imkanım varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 baya bi kasarsan tweaklerle falan max %15 falan artar. ama zannetmiyorum şu an oynayamadıgın oyunu öyle de oynayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Benimde aklımda hep soru işaretiydi bu mevzu ,hani ne kadar perf. artışı sağlar ki diyodum ama şu anda oyunun ismini hatırlayamasam da oyunun bir kısmında duvarlarda böyle pixel hatası gibi saçma sapan şeler gözüküyordu,bazı grafikler kayıyordu,ekran kartının son update ini yükleyip düzeltmiştim,hani gözle görülür de rahatlamıştı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 e update in çıkma amaçlarından biride bu değil mi zaten, performans artışı? ama oyununa görede değişiyo tabi a sürümünde atıyorum 30fps alırken yeni çıkan b sürümünde 25fps de alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar